Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Alle Ropacare producten op een rijtje!

ropanail
ropanail
Gaat het dan eindelijk gebeuren? Zaterdag 24 en zondag 25 oktober hopen wij jullie weer te mogen zien op de Vakbeurs Pedicure & Beauty in Houten. Niet alleen hebben wij er ontzettend veel zin in om iedereen weer te zien maar we nemen ook een mooi nieuw product mee: 100% natuurlijke wrattenolie – met bewezen resultaat!
Oregano plantjes Lelystad

100% natuurlijke wrattenolie

Een nieuw product in ons assortiment is de wrattenolie. Wratten zijn ook een hardnekkige aandoening veroorzaakt door het humaan papilloma virus. Door de antimicrobiële en diepreinigende werking van onze oregano-olie, boeken wij goede resultaten bij diverse soorten wratten. Door extra verzorgende ingrediënten toe te voegen aan de olie, is de olie ook zacht voor de huid. De wrat en niet de huid wordt aangetast.

RopaNail producten

Voor kalknagels hebben wij inmiddels een klein productassortiment, die we verder aan het uitbreiden zijn. Voor het behandelen van kalknagels bieden wij 2 producten aan: onze ropaNAIL kalknagel olie of onze ropaNAIL kalknagel spray. In beide producten hebben wij onze eigen geconcentreerde oregano-olie, met een heel hoog percentage carvacrol, verwerkt. Carvacrol is de meest onderzochte inhoudsstof van wilde oregano. Carvacrol heeft bewezen antimicrobiële eigenschappen.
De kalknagel olie dient zorgvuldig op en onder de nagel aangebracht te worden met het kwastje en de praktische spray is voor wat minder soepel bewegende mensen makkelijker in gebruik.
Omdat schimmels zich ook in schoenen kunnen nestelen is er een handige Schoenspray. Wij adviseren om meerdere keren per week de schoenen ’s avonds in te sprayen. Zo kan herbesmetting voorkomen worden.
Ter ondersteuning van de aanpak van schimmels en bacteriën van binnenuit, hebben wij oregano capsules op de markt gezet. Onze oregano capsules ondersteunen een gezond maag-darmstelsel.

Therapietrouw

Zoals bij alle therapieën is het belangrijk dat de olie trouw en consequent gebruikt wordt. Als de klant twee keer per dag kalknagelolie op de nagel aanbrengt en de schoenen meerdere keren per week sprayt, is het resultaat optimaal. Ter ondersteuning van binnenuit adviseren wij ook om onze oregano capsules te slikken. Als de schimmel helemaal verdwenen is, kun je als ‘onderhoudsdosis’ de nagels twee keer in de week met de olie behandelen. De verzorgende ingrediënten houden de nagelriemen mooi soepel.

Komt u ook naar de Vakbeurs Pedicure & Beauty?

Wij nemen weer mooie aanbiedingen mee naar de beurs. Mocht u niet in de gelegenheid zijn, of het simpelweg nog niet aan durven om naar de beurs te komen, dan kunt u in het beursweekend ook online profiteren van onze mooie beursaanbiedingen. Houd onze website en social media pagina’s goed in de gaten of stuur ons een e-mail: info@ropanail.com

Kijk voor meer informatie op: www.ropanail.com.

1 REACTIE