Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Sponsored – Het nieuwe jaar start je goed op Beauty Days

Avatar
Bernadet

Op 19, 20 en 21 januari 2019 is het zover: Beauty Days Gorinchem. Beauty Days is hét vakevent voor pedicures, schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, visagisten en masseurs uit heel Nederland. Beauty Days is de trotse opvolger van Vakbeurs Uiterlijke Verzorging en is in een compleet nieuw jasje gestoken. Na de feestdagen is dit de ideale plek om bij jouw favoriete leveranciers voordelig in te kopen voor het nieuwe jaar. Op de beursvloer word je verrast door de nieuwste producten, technieken en behandelingen om het seizoen met een frisse blik te starten!

Het inkoopmoment voor 2019

Beauty professionals uit diverse branches bezoeken Beauty Days voor de grote keuze in leveranciers, geschikte productlijnen, behandelingen en saloninrichting. Tijdens de drie beursdagen presenteren exposanten hun producten en diensten voor het nieuwe seizoen. Met een goede keuze in leveranciers kan elke pedicure haar assortiment aanvullen of vernieuwen. Na de drukke feestdagen kun jij in een ontspannen setting scherp inkopen voor het nieuwe jaar.

Een programma voor iedere professional

Naast de nieuwste behandeltechnieken voor specialisaties in voetverzorging en educatieve presentaties om bij te blijven binnen je vakgebied, zijn er meer pleinen en theaters op de beursvloer te vinden. De lezingen, workshops en demonstraties zijn praktisch ingericht zodat de opgedane kennis direct kan worden toegepast in de eigen salon.

Op het ‘Beauty Plein’ geven de Beauty Days exposanten workshops over vakgebieden als natuurlijke huidverzorging en huidverbetering. In de ‘Studeerkamer’ ligt de focus op het verbreden van de vakkennis. Hier vertelt Ilona van Schaijk-Weites over ontstekingsgevoeligheid en wondgezing van de huid om de klant beter te bedienen. Daarnaast deelt zij essentiële informatie over het belang van vitamine D, en wat de effecten hiervan op de huid zijn. Huidguru Ahmet Turkkani bespreekt de do’s & don’ts bij huidproblemen. De dames van SlowBeauty geven je de juiste marketingtools voor jouw onderneming. In de ‘Huiskamer’ wordt er op een laagdrempelige manier ingegaan op persoonlijke ontwikkeling. Hier geeft Tom Sebastian een exclusieve masterclass over het laten groeien van jouw onderneming en Wolfgang Peppmeier vertelt hoe je anders kunt denken en werken. Daarnaast gaat hij in op het makkelijker, prettiger en gelukkiger leven door meer jezelf te zijn.

Praktische informatie

Beauty Days vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem op 19, 20 en 21 januari 2019. De deuren zijn alle dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Bezoek de website voor meer informatie of volg Beauty Days op Facebook, Instagram en Twitter.

Gratis tickets

Tickets zijn verkrijgbaar via deze link. Gebruik bij het bestellen de code 71900022531 voor een gratis ticket en bespaar direct € 20. Toegang vanaf 16 jaar.