Over Podopost

Podopost is hét platform voor pedicures. Middels het vaktijdschrift Podopost, de Podopostwebsite, het Podopostforum, de Podopost nieuwsbrief en het Podopost College voorzien we de pedicure van informatie die van belang is voor het uitoefenen van haar vak en de praktijkvoering.

Het vaktijdschrift

Podopost is het grootste vakblad voor de voetverzorger en pedicure. In Podopost vindt u onder andere interessante vakgerichte artikelen geschreven door ervaren vakgenoten en praktijkverhalen. Daarnaast vindt u artikelen over cosmetische voetverzorging, interviews met uw collega’s, productinformatie en natuurlijk het laatste nieuws. Ook ventileert brancheorganisatie ProVoet haar ledennieuws via Podopost.

De website

Of het nu gaat om achtergrondinformatie over voetproblemen, over de instrumenten die u gebruikt, over uw praktijkvoering, scholingsmogelijkheden, u vindt hier artikelen en nieuwsberichten over op de Podopostwebsite. En uiteraard is ook columniste Bernadet op de website vertegenwoordigd. In haar blog maakt zij u deelgenoot van haar belevenissen in haar praktijk.

Het forum

Het pedicurevak is nog steeds een solitair beroep. Even snel een collega om een mening of advies vragen is daardoor wat lastig. Maar niet als u bent aangemeld voor het Podopostforum. Daar zijn meer dan 2000 collega’s die u met raad en daad kunnen bijstaan.  Bent u nog niet aangemeld? Doe dat dan hier en klik vervolgens rechtsboven op registreren.

De nieuwsbrief

Deze komt tien keer per jaar uit en verschijnt plusminus een week voor de publicatie van het tijdschrift. U leest hierin leuke extra’s, zoals een kijkje in de praktijk van Bernadet, extra weetjes uit artikelen in Podopost, leuke tips en een vooruitblik op het komend nummer.
Wilt u ook de Podopost Nieuwsbrief ontvangen? Ga dan naar de aanmeldpagina.