Home Podopost Samen voor Kwaliteit

Podopost Samen voor Kwaliteit

Logo Podopost Samen voor KwaliteitIn 2021 staat het thema Samen voor Kwaliteit centraal in Podopost. Het is mooi om te zien welke ontwikkelingen de pedicurebranche de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Hoe stapje voor stapje verder gebouwd wordt aan een stevig, professioneel fundament voor de pedicure en medisch pedicure. Zo zal kwaliteitsregistratie straks niet alleen toegankelijk zijn voor de medisch pedicure, maar ook voor de pedicure. In Podopost vind je in elke uitgave een interview waarin centraal staat hoe die kwaliteit nog verder kan worden verbeterd, zodat de pedicure een beroep wordt om rekening mee te houden.

Bij dat interview vind je een artikel met daaraan een prijsvraag gekoppeld. Met het juist beantwoorden van die vraag kun je een mooie prijs winnen. Welke prijs dat is, zie je hier rechts. En de vraag vind je hieronder op deze pagina.

Alleen pedicures kunnen reageren en er kan maar 1 inzending per pedicure worden gedaan. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Maak kans op een mooie prijs

In het kader van de actie Podopost Samen voor Kwaliteit hebben we in Podopost nr. 7 een interview met Daan Kerklaan van Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken over de diabetische voetzorg via de zorggroep. Wat kun je winnen met de bijbehorende prijsvraag?

Bohn Stafleu van Loghum (BSL) stelt een tegoedbon van Bol.com ter beschikking van €50.

Bol.com cadeaukaart
BSL is het grootste mediabedrijf voor de Nederlandse gezondheidszorg. Het bedrijf levert betrouwbare vakinformatie voor professionals in de zorg.

Bekijk en beantwoord hieronder de prijsvraag voor de komende uitgave

Podopost Samen voor Kwaliteit prijsvraag, Podopost nr. 7, 2021

  • Onderstaande vraag is gekoppeld aan het interview met Daan Kerklaan van ZORROO in Podopost nr. 7, 2021.
  • OM MEE TE KUNNEN DINGEN NAAR DE PRIJS GA JE ERMEE AKKOORD DAT ONDERSTAANDE GEGEVENS BESCHIKBAAR WORDEN GESTELD AAN DE ADVERTEERDER DIE DE PRIJS LEVERT.