Home Podopost Samen voor Kwaliteit

Podopost Samen voor Kwaliteit

Logo Podopost Samen voor Kwaliteit

In 2021 staat het thema Samen voor Kwaliteit centraal in Podopost. Het is mooi om te zien welke ontwikkelingen de pedicurebranche de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Hoe stapje voor stapje verder gebouwd wordt aan een stevig, professioneel fundament voor de pedicure en medisch pedicure. Zo zal kwaliteitsregistratie straks niet alleen toegankelijk zijn voor de medisch pedicure, maar ook voor de pedicure. In Podopost vind je in elke uitgave een interview waarin centraal staat hoe die kwaliteit nog verder kan worden verbeterd, zodat de pedicure een beroep wordt om rekening mee te houden.

Bij dat interview vind je een artikel met daaraan een prijsvraag gekoppeld. Met het juist beantwoorden van die vraag kun je een mooie prijs winnen. Welke prijs dat is, zie je hier rechts. En de vraag vind je hieronder op deze pagina.

Alleen pedicures kunnen reageren en er kan maar 1 inzending per pedicure worden gedaan. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Maak kans op een mooie prijs

In het kader van de actie Podopost Samen voor Kwaliteit geeft Ben Wagemakers van ProVoet in Podopost nr. 1, 2021 de aftrap met een interview over hoe brancheorganisatie ProVoet in haar nieuwe beleidsplan samen met haar leden wil toewerken naar een verdere kwaliteitsverbetering. Wat kun je winnen met de bijbehorende prijsvraag?

De Pedicure-instrumentenwijzer 

Als je het juiste antwoord weet op de bijbehorende prijsvraag maak je kans op het winnen van de herziene Pedicure-instrumentenwijzer van Tineke de Beer die dit voorjaar wordt uitgebracht.  Dit boek met veel nieuwe instrumenten wordt beschikbaar gesteld door Bohn Stafleu van Loghum (BSL), het grootste mediaplatform in Nederland voor de gezondheidszorg.

Bekijk en beantwoord hieronder de prijsvraag voor de komende uitgave

Podopost Samen voor Kwaliteit prijsvraag, Podopost nr. 1, 2021

  • In Podopost nr. 1, 2021 vind je in het interviewartikel met ProVoet-voorzitter Ben Wagemakers een prijsvraag op pagina 13.
  • OM KANS TE KUNNEN MAKEN OP DE PRIJS VAN DE ADVERTEERDER GA JE ERMEE AKKOORD DAT ONDERSTAANDE GEGEVENS VERSTREKT WORDEN AAN DE ADVERTEERDER.