Home Podopost Samen voor Kwaliteit

Podopost Samen voor Kwaliteit

Logo Podopost Samen voor KwaliteitIn 2021 staat het thema Samen voor Kwaliteit centraal in Podopost. Het is mooi om te zien welke ontwikkelingen de pedicurebranche de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Hoe stapje voor stapje verder gebouwd wordt aan een stevig, professioneel fundament voor de pedicure en medisch pedicure. Zo zal kwaliteitsregistratie straks niet alleen toegankelijk zijn voor de medisch pedicure, maar ook voor de pedicure. In Podopost vind je in elke uitgave een interview waarin centraal staat hoe die kwaliteit nog verder kan worden verbeterd, zodat de pedicure een beroep wordt om rekening mee te houden.

Bij dat interview vind je een artikel met daaraan een prijsvraag gekoppeld. Met het juist beantwoorden van die vraag kun je een mooie prijs winnen. Welke prijs dat is, zie je hier rechts. En de vraag vind je hieronder op deze pagina.

Alleen pedicures kunnen reageren en er kan maar 1 inzending per pedicure worden gedaan. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Maak kans op een mooie prijs

In het kader van de actie Podopost Samen voor Kwaliteit hebben we in Podopost nr. 3 een interview met Corrine Brinkman van de Nederlandse Diabetes Federatie (NDF) over de kwaliteit van de diabetes voetzorg. Wat kun je winnen met de bijbehorende prijsvraag?

RopaCare prijzenpakket Logo RopaNail RopaCare prijzenpakket

 

5 x een compleet RopaCare verzorgingspakket
Als je het juiste antwoord weet op de bijbehorende prijsvraag maak je kans op het winnen van 1 van de 5 RopaCare verzorgingspakketten  t.w.v. € 314,50. Dit pakket bestaat uit: RopaNAIL kalknagel olie, kalknagel spray (voor mensen met verminderde flexibiliteit), schoenenspray, wratten olie en oregano capsules voor het darm & maagstelsel.RopaCare bestaat sinds 2017 en is gespecialiseerd in natuurlijke producten waarvoor ze hun eigen krachtige oregano-olie als basisingrediënt gebruiken.

Bekijk en beantwoord hieronder de prijsvraag voor de komende uitgave

Podopost Samen voor Kwaliteit prijsvraag, Podopost nr. 3, 2021

  • In Podopost nr. 3, 2021 vind je het interviewartikel met Corrine Brinkman van de NDF op pagina 15.
  • OM KANS TE KUNNEN MAKEN OP DE PRIJS VAN DE ADVERTEERDER GA JE ERMEE AKKOORD DAT ONDERSTAANDE GEGEVENS VERSTREKT WORDEN AAN DE ADVERTEERDER.