Home Podopost Samen voor Kwaliteit

Podopost Samen voor Kwaliteit

Logo Podopost Samen voor KwaliteitIn 2021 staat het thema Samen voor Kwaliteit centraal in Podopost. Het is mooi om te zien welke ontwikkelingen de pedicurebranche de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Hoe stapje voor stapje verder gebouwd wordt aan een stevig, professioneel fundament voor de pedicure en medisch pedicure. Zo zal kwaliteitsregistratie straks niet alleen toegankelijk zijn voor de medisch pedicure, maar ook voor de pedicure. In Podopost vind je in elke uitgave een interview waarin centraal staat hoe die kwaliteit nog verder kan worden verbeterd, zodat de pedicure een beroep wordt om rekening mee te houden.

Bij dat interview vind je een artikel met daaraan een prijsvraag gekoppeld. Met het juist beantwoorden van die vraag kun je een mooie prijs winnen. Welke prijs dat is, zie je hier rechts. En de vraag vind je hieronder op deze pagina.

Alleen pedicures kunnen reageren en er kan maar 1 inzending per pedicure worden gedaan. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Maak kans op een mooie prijs

In het kader van de actie Podopost Samen voor Kwaliteit hebben we in Podopost nr. 9 een interview met Petra Portengen, directeur/voorzitter van de NVvPO. Wat kun je winnen met de bijbehorende prijsvraag?

Reymerink stelt 12 vernieuwde Allclean-pakketten beschikbaar t.w.v. €45,90. Deze pakketten bestaan uit 1 flacon Allclean concentraat voor instrumenten reiniging & desinfectie, en 1 flacon Allclean RT gebruiksklare reinigings- en desinfectievloeistof voor roterende instrumenten.

Allclean-pakket Logo Reymerink

 

Reymerink is producent en leverancier in de Benelux van een ruim assortiment cosmetische vloeistoffen, vloeistoffen voor reiniging en desinfectie en vloeistoffen voor industriële toepassing.

Bekijk en beantwoord hieronder de prijsvraag voor de komende uitgave

Podopost Samen voor Kwaliteit prijsvraag, Podopost nr. 9, 2021

  • Onderstaande vraag is gekoppeld aan het interview met Petra Portengen, directeur/voorzitter van NVvPO in Podopost nr. 9, 2021.