Kies het Podopost abonnement dat bij je past!

ProVoet-leden onbeperkt toegang

Ben je lid van ProVoet? Dan ontvang je als onderdeel van je lidmaatschap automatisch het Podopost Compleet abonnement. Hiervoor moet je inloggen via het ProVoet-ledenportaal.

Studenten lezen Podopost met 35% korting

Ben je student? Dan geldt voor jou het speciale studententarief. Om in aanmerking te komen voor dit tarief moet je bij je bestelling een studentennummer en foto van je collegekaart bijvoegen. Kies hierboven welk abonnement je wilt.

Podopost ontvangen binnen uw instelling?

Podopost is het grootste vakblad voor het voetverzorgingsbedrijf en is onderdeel van het Podopost platform voor pedicures.

U vindt in het vaktijdschrift onder meer interessante vakgerichte artikelen geschreven door ervaren vakgenoten en praktijkverhalen, interviews met uw collega’s, productinformatie, informatie over praktijkinrichting, cosmetische voetverzorging, behandelvragen en natuurlijk het laatste nieuws. Columniste Bernadet becommentarieert de ontwikkelingen in de branche met een knipoog. Daarnaast ventileert brancheorganisatie ProVoet haar ledennieuws via Podopost.

Neem contact op met:

Sreshant Rambhajan –  030 6383723
binnendienst@bsl.nl

Inkijkexemplaar Podopost

Nieuwsgierig naar Podopost? Bekijk dan het inkijkexemplaar!

Elke editie bevat interessante artikelen over
cosmetische voetverzorging, interviews met uw collega’s, productinformatie en natuurlijk het laatste nieuws.

Overtuigd? Sluit vandaag nog een abonnement af en krijg direct toegang tot de premium artikelen op deze website!

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het afsluiten van een abonnement of zijn nog niet al jouw vragen op onze website beantwoord?
Neem gerust contact op met onze klantenservice.

T. 030 – 638 3736

Veelgestelde vragen

De twee abonnementsvormen van Podopost zijn hierboven te vinden. Het proefabonnement is op deze website af te sluiten en voor het Podopost Compleet abonnement ga je via de button naar de webshop van Bohn Stafleu van Loghum (BSL.nl/shop). In de webshop van onze uitgever kun je gemakkelijk jouw Podopost Compleet abonnement afsluiten.

Abonnementen kunnen op elk gewenst moment ingaan. Na het eerste loopjaar wordt een abonnement automatisch verlengd, tenzij twee maanden voor de vervaldatum is opgezegd via het daarvoor bestemde formulier. Als vakuitgave hanteren wij de opzegregels uit het verbintenissenrecht. Wij gaan er van uit dat u het abonnement uit hoofde van uw beroep afsluit.