Home Podopost Servicegericht

Podopost Servicegericht

Logo Podopost Servicegericht

In 2022 staat het thema Servicegerichtheid centraal in Podopost. Een goede ondernemer is servicegericht, maar wat is dat en hoe doe je dat in je pedicurepraktijk? Elke uitgave wijden we een artikel aan dit onderwerp, ofwel vanuit de pedicurepraktijk zelf of vanuit toeleveranciers naar de pedicurepraktijk.

Bij dat  artikel vind je een prijsvraag. Met het juist beantwoorden van die vraag kun je een mooie prijs winnen. Welke prijs dat is, zie je hier rechts. En de vraag vind je hieronder op deze pagina.

Alleen pedicures kunnen reageren en er kan maar 1 inzending per pedicure worden gedaan. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Maak kans op een mooie prijs

Lees in Podopost nr. 9 het artikel Het zijn de kleine dingen die het doen. Wat kun je winnen met de bijbehorende prijsvraag?

Firma Orthofex B.V. stelt vijf Orthofex Myko-EX Startpakketten beschikbaar, met daarin 2x Orthofex Myko-EX Licht Vettende Voetcrème, 2x Orthofex Myko-EX Extra Vettende Voetcrème en 3x Orthofex Myko-EX Tinctuur, ter waarde van € 75,-

 

Orthofex is een toonaangevend bedrijf als pedicure groothandel en als fabrikant van pedicure motoren, waaronder de succesvolle micro-air en ortho-spray. Orthofex heeft als pedicure groothandel en als fabrikant al meer dan 100 jaar ervaring.

Bekijk en beantwoord hieronder de prijsvraag voor de komende uitgave

Podopost Servicegericht prijsvraag, Podopost nr. 9 2022

Onderstaande vraag is gekoppeld aan het artikel 'Het zijn de kleine dingen die het doen'  in Podopost nr. 9, 2022. Als je geabonneerd bent op Podopost kun je het artikel ook online lezen.

Waarom loont het om proefproducten mee te geven?(Required)

AKKOORDVERKLARING(Required)
Naam(Required)
Adres(Required)