Home Podopost Servicegericht

Podopost Servicegericht

Logo Podopost Servicegericht

In 2022 staat het thema Servicegerichtheid centraal in Podopost. Een goede ondernemer is servicegericht, maar wat is dat en hoe doe je dat in je pedicurepraktijk? Elke uitgave wijden we een artikel aan dit onderwerp, ofwel vanuit de pedicurepraktijk zelf of vanuit toeleveranciers naar de pedicurepraktijk.

Bij dat  artikel vind je een prijsvraag. Met het juist beantwoorden van die vraag kun je een mooie prijs winnen. Welke prijs dat is, zie je hier rechts. En de vraag vind je hieronder op deze pagina.

Alleen pedicures kunnen reageren en er kan maar 1 inzending per pedicure worden gedaan. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Maak kans op een mooie prijs

Lees in Podopost nr. 7 het artikel ICT-diensten: ‘Handleiding nodig? Dan hebben we iets verkeerds gedaan’. Wat kun je winnen met de bijbehorende prijsvraag?

Interfoot stelt vier sets Medi Klingen-sets beschikbaar. Deze bestaan uit een houder met klingen/gutsmesjes in de maten 1, 2, 3, 5 en 8. Winnaars krijgen 20 stuks van elke maat.

Medi Klingen-sets beschikbaar gesteld door Interfoot

 

Interfoot in Leerdam is een voetverzorgingsgroothandel met bijna 45 jaar ervaring. De groothandel beschikt over een uitgebreid assortiment met meer dan 2500 producten en een eigen werkplaats.

Bekijk en beantwoord hieronder de prijsvraag voor de komende uitgave

Podopost Servicegericht prijsvraag, Podopost nr. 7 2022

Onderstaande vraag is gekoppeld aan het artikel ‘Handleiding nodig? Dan hebben we iets verkeerd gedaan' in Podopost nr. 7, 2022. Als je geabonneerd bent op Podopost kun je het artikel ook online lezen.

Wat zit er minimaal in de meeste softwarepakketten voor de pedicurepraktijk?(Required)

AKKOORDVERKLARING(Required)
Naam(Required)
Adres(Required)