Home Podopost Servicegericht

Podopost Servicegericht

Logo Podopost Servicegericht

In 2022 staat het thema Servicegerichtheid centraal in Podopost. Een goede ondernemer is servicegericht, maar wat is dat en hoe doe je dat in je pedicurepraktijk? Elke uitgave wijden we een artikel aan dit onderwerp, ofwel vanuit de pedicurepraktijk zelf of vanuit toeleveranciers naar de pedicurepraktijk.

Bij dat  artikel vind je een prijsvraag. Met het juist beantwoorden van die vraag kun je een mooie prijs winnen. Welke prijs dat is, zie je hier rechts. En de vraag vind je hieronder op deze pagina.

Alleen pedicures kunnen reageren en er kan maar 1 inzending per pedicure worden gedaan. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Maak kans op een mooie prijs

Lees in Podopost nr. 10 het artikel Bij het gevoel van je klant komen. Wat kun je winnen met de bijbehorende prijsvraag?

Firma Reymerink B.V. stelt 6 (vernieuwde) Allclean pakketten t.w.v. € 45,90 beschikbaar, bestaande uit: 1 flacon Allclean concentraat voor instrumentenreiniging & -desinfectie, en
1 flacon Allclean RT gebruiksklare reinigings- en desinfectievloeistof voor roterende instrumenten.

 

Reymerink is dé producent en leverancier in de Benelux van een ruim assortiment cosmetische vloeistoffen, vloeistoffen voor reiniging & desinfectie en vloeistoffen voor industriële toepassing. De producten worden o.a. gebruikt door pedicures, podologen, huisartsen, tandartsen, nagelstudio’s, tattoo shops, schoonheidsspecialisten, (chemische) wasserijen, drogisterijen en industriële bedrijven.

Deze prijsvraag is inmiddels verlopen.

Oops! We could not locate your form.