Praktivak

Praktivak Praktijk Hygiëne

Zolang de Covid-19 epidemie zal voortduurt is het van groot belang dat extra hygiëne maatregelen worden genomen om besmetting in de pedicurepraktijk te voorkomen.

Zeer behulpzaam daarbij is het door Provoet i.v.m. de corona crisis uitgebrachte hygiëneprotocol.

Werken volgens dit hygiëneprotocol zorgt voor veiligheid voor behandelaar en klant.

Praktivak is specialist op het gebied van infectie-preventie in de voetzorgpraktijk, en levert een volledig pakket hygiëne producten dat perfect aansluit op het Provoet protocol.

Podo professionals vinden bij Praktivak een uitgebreid assortiment met o.a. desinfectiemiddelen, handschoenen, mondmaskers, beschermbrillen, spatschermen, dispensers en nog veel meer.

Van belang is dat alle producten voldoen aan de wettelijke eisen en richtlijnen van het RIVM.

Zo moeten mondmaskers van de juiste medische kwaliteit (type IIR) zijn en moeten desinfectiemiddelen die mogen worden gebruikt tegen het corona virus zijn geregistreerd met virusclaim bij het CTGB (voorzien van N-nummer).

Ook voor medische handschoenen en beschermbrillen gelden specifieke normen waaraan voldaan moet worden.

Praktivak helpt ook met handige hulpmiddelen zoals een desinfectiezuil met handendesinfectans en informatiebord voor bij de ingang van uw praktijk , of handige bandjes om het dragen van een mondmasker te verlichten.

Voor deskundig advies op het gebied van infectiepreventie en hygiënisch werken bent u bij Praktivak op het goede adres.

U bent altijd van harte welkom in onze winkel/showroom in Oss.
Bel, email of chat met ons.
Of kijk op onze website www.praktivak.nl

Voor extra informatie

———————————————————————————————

Praktivak helpt met het Covid-19 hygiëne protocol…

Nu de pedicure praktijken in Nederland weer aan de slag mogen staat veilig werken voorop. Zeker zolang de Covid-19 epidemie zal voortduren is het van groot belang dat extra hygiëne maatregelen worden genomen om besmetting in de pedicurepraktijk te voorkomen.

Zeer behulpzaam daarbij is het door Provoet i.v.m. de corona crisis uitgebrachte hygiëneprotocol. Werken volgens dit hygiëneprotocol zorgt voor veiligheid voor behandelaar en klant. Praktivak is specialist op het gebied van infectie-preventie in de voetzorgpraktijk, en levert een volledig pakket hygiëne producten dat perfect aansluit op het Provoet protocol.


Podo professionals vinden bij Praktivak een uitgebreid assortiment met o.a. desinfectiemiddelen, handschoenen, mondmaskers, beschermbrillen, spatschermen, dispensers en nog veel meer. Van belang is dat alle producten voldoen aan de wettelijke eisen en richtlijnen van het RIVM. Zo moeten mondmaskers van de juiste medische kwaliteit (type IIR) zijn en moeten desinfectiemiddelen die mogen worden gebruikt tegen het corona virus zijn geregistreerd met virusclaim bij het CTGB (voorzien van N-nummer). Ook voor medische handschoenen en beschermbrillen gelden specifieke normen waaraan voldaan moet worden.

Praktivak helpt ook met handige hulpmiddelen zoals een desinfectiezuil met handendesinfectans en informatiebord voor bij de ingang van uw praktijk, of handige bandjes om het dragen van een mondmasker te verlichten. Voor deskundig advies op het gebied van infectiepreventie en hygiënisch werken bent u bij Praktivak op het goede adres.

U bent altijd van harte welkom in onze winkel/showroom in Oss.
Bel, email of chat met ons. Of kijk op onze website www.praktivak.nl

Voor extra informatie kijk op:
https://www.praktivak.nl/catalogus/desinfectie-en-hygiene-middelen