Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

In de komende Podopost

Webredactie

Het eerste nummer van 2014 is al weer klaar. Dit keer geen themanummer, maar wel tal van interessante artikelen. De rubriek Onder de loep heet voortaan Praktijk & Instrument met deze keer aandacht voor het pedicuremeubel, een onmisbaar onderdeel in de praktijk. Waar de ene pedicure een meubel aanschaft bij de pedicuregroothandel stelt de ander liever zelf een meubel samen via bouwmarkt of meubelboulevard.

En verder…

Hoe maak je een nagelriem vakkundig los?
Nagelheffer_NBNagelriemproblemen kunnen ernstige gevolgen hebben als ze niet tijdig en adequaat worden opgelost. Pedicures gaan niet allemaal op dezelfde wijze met deze problemen om. Mogen we de nagelriem alleen terugduwen of is losmaken toch toegestaan? Mogen we aan een nagelriem knippen? Medisch pedicure Toos Mennen demonstreert hoe zij een vastgegroeide nagelriem binnen verantwoorde grenzen aanpakt.

 

Ontspannende massage als extra service
GevouwenhandgreepNB
Het geven van een voetmassage of voetreflexmassage kan een leuke aanvulling zijn op uw aanbod. Met een massage voelt de cliënt zich verwend en stapt vitaal en ontspannen de deur uit. Er zijn verschillende niveaus waarop u een voet- of een voetrelfexmassage kunt aanbieden. Vier massages uitgelicht.

 

Mooie autoreclame loont!
AutoreclameNBIn het oktobernummer van vorig jaar lieten we in de rubriek Ondernemen zien hoe reclame voor uw pedicurepraktijk op uw auto haar vruchten kan afwerpen. Ook riepen we u op om foto’s in te zenden van uw mooie autoreclame. En er blijken heel wat pedicures in Nederland rond te rijden met mooie ontwerpen op hun auto. Podopost publiceert een kleine selectie uit de inzendingen.


De
bezoek bij Renate de Koning
RenatedeKoningNBRenate de Koning is eigenaar van Feet Face & Body Beautysalon, een praktijk voor pedicure- en schoonheidsbehandelingen.“Een prima combinatie waarvan de onderdelen elkaar versterken. “Zo’n 30% van mijn cliënten maakt van de gelegenheid gebruik en laat beide behandelingen uitvoeren.”