Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Hardenberg

Webredactie

(Advertorial)

Van 30 mei tot en met 1 juni 2015 staat Evenementenhal Hardenberg met de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging volledig in het teken  van de uiterlijke verzorging. Tijdens deze drie dagen presenteren bedrijven uit de kappers-, cosmetica-, wellness-, pedicure- en manicure-, afslank- en accesoirebranche en ook opleidingsinstituten de laatste trends in (verzorgings)producten en behandelingen.

Podiumprogramma

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging staat bekend om het podiumprogramma. Ook tijdens deze editie vinden op het podium diverse presentaties, wedstrijden en modeshows plaats. Zo organiseert Keune Hair Cosmetics de Young Talent Award – een wedstrijd waarbij studenten van Nederlandse kappersopleidingen tegen elkaar strijden. Matrix verzorgt verschillende workshops voor kappers, beautyspecialist John Beerens geeft diverse presentaties en Pediroda organiseert lezingen waarvoor pedicures accreditatiepunten krijgen.

Exposanten op de beursvloer

Dit jaar staan bekende namen uit de branche als Deconails, Safety4You, John Beerens, Keune, Maxcamo, van Ginkel, Beautycare Emmen, Golden Rose en Caroline Cosmetics op de beursvloer. Maar ook nieuwe namen – waaronder Donnerberg, Nailfashion, MIJNVORM en Martula – presenteren tijdens Vakbeurs Uiterlijke Verzorging hun nieuwste producten en behandelingen.

De beurs bezoeken

Zaterdag 30 mei en zondag 31 mei krijgen alleen KvK-geregistreerde relaties toegang tot de vakbeurs. Op maandag 1 juni is de beurs ook toegankelijk voor studenten van opleidingen in de uiterlijke verzorgingsbranche. Registreren voor een bezoek kan hier.