Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Inkomsten genereren in tijden van crisis

Door de wereldwijde COVID-19 pandemie breekt er voor veel zelfstandige ondernemers in de podo-branche een lastige tijd aan.

De regering heeft besloten dat alle verzorgende beroepen tijdelijk hun activiteiten moeten staken om verspreiding van het virus tegen te gaan. Het is hierdoor lastig geworden voor podo-professionals om hun klanten goed te helpen en te behandelen.

Doordat de klanten niet meer kunnen komen en ambulant werken ook niet veilig is, zitten veel voet professionals plotseling zonder inkomsten. Inkomsten die vaak hard nodig zijn om een onderneming draaiende te houden.

Dit is een mooie tijd voor extra training/opleiding, onderhoud van uw apparatuur of het bekijken van apparatuur waarin u wellicht wilt gaan investeren. Zo bent u na de crisis goed voorbereid. En daar is nu gemakkelijker extra tijd voor vrij te maken.

In dit artikel geven we u enkele tips en oplossingen om in deze tijden van crisis tóch inkomsten voor uw (gesloten) salon te genereren.

Verkoop meer consumenten producten

Een goede manier om vanuit thuis klanten te helpen én inkomsten te genereren voor uw praktijk is: om meer tijd te steken in het adviseren en (online) verkopen van producten die uw cliënten thuis kunnen gebruiken. Op deze manier krijgen de voeten van klanten tóch de aandacht die ze verdienen. Als professional is het belangrijk dat u de juiste producten adviseert en uw klanten uitleg geeft over hoe deze producten te gebruiken. Wij adviseren: Footlogix – Satisfeet – HFL Laboratories & Samenwerkende Pedicures. Op deze producten geldt nu lente korting.

Persoonlijke hygiëne beschikbaar maken voor uw cliënten

Op dit moment is persoonlijke hygiëne en bescherming voor iedereen van belang. Dit is een behoefte waar u als professional in de zorg op kunt inspelen. Bij Praktivak zijn op dit moment tal van interessante oplossingen voor handen die u als vertrouwenspersoon van uw klanten (online) kunt verkopen. Kijk op onze website voor tips en inspiratie.

U kunt uw klanten benaderen via email, telefoon en/of social media. En een goede website met webshop mogelijkheden helpt daarbij natuurlijk heel goed.

Voor advies, hulp of ideeën bent u altijd van harte welkom bij Praktivak in Oss.

Bel, email of chat met ons.

Ga naar onze website www.praktivak.nl

Of bezoek ons: Onze winkel / showroom is open