Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Voorwoord: Jouw video op de nieuwe website?

Maureen Limpens
Allereerst wil ik even stilstaan bij onze vernieuwde website. Achter de schermen is hard gewerkt om onze website nog gebruikersvriendelijker te maken. Wat is er veranderd? Alle artikelen vanaf 2016 zijn voor abonnees online in te zien op de website. De artikelen zijn dus niet meer toegankelijk voor niet-abonnees. Waar mogelijk zijn artikelen, nieuwsberichten, video’s gekoppeld aan een thema en kun je ook op thema’s zoeken. Zo hebben we de thema’s Voetzorg algemeen, Cosmetische voetzorg, Medische voetzorg en 2 verdiepingsthema’s, te weten: Dermatologie en Orthopedie.
https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs12480-019-0081-7/MediaObjects/12480_2019_81_Fig1_HTML.jpg

Tevens kun je een profiel aanmaken op de website waarmee je artikelen kunt bewaren of op artikelen kunt reageren. Uiteraard vind je er nieuwsberichten en extra artikelen eventueel in aanvulling op de inhoud van Podopost. Je ontvangt een brief van de uitgeverij met daarin informatie over je activatiecode voor de website. In de tussentijd werken wij gestaag verder aan de website en zijn we uiteraard benieuwd wat je ervan vindt. Daarvoor kun je de korte poll op de homepage invullen. En voor uitgebreidere feedback kun je mailen naar podopost@bsl.nl.

Op de website vind je ook het vernieuwde scholingsoverzicht waar je vanaf nu ook kunt zien onder welk domein de scholing valt (indien van toepassing).

Graag willen we meer met video’s gaan werken op de nieuwe website. In het kader van onze jaaractie Podopost Samen Leren nodigen we jullie daarom uit om jullie handige tips voor collega’s via de Podopost-website te delen. Dus ben je handig met je mobiele telefoon en het maken van filmpjes en heb jij handige tips voor collega’s, bijvoorbeeld in hoe je iets aanpakt? Maak dan een kort filmpje van maximaal 15 seconden waarbij je laat zien wat je doet. Film in landscape (je telefoon gedraaid, zodat je een breder beeld hebt). Schakel eventueel een collega, dochter, zoon, partner in om je te helpen met filmen of als je een tripod hebt, zet je telefoon daar dan op, zodat jij je handen vrij hebt.

De beste tip wordt beloond met een nieuw boek dat we na de zomer publiceren.

Stuur je filmpje voor 16 september in via wetransfer.nl naar podopost@bsl.nl.