Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Voorwoord: Lezersonderzoek

Maureen Limpens
Hebben jullie ook het idee alsof de tijd steeds sneller gaat? Terwijl ik dit voorwoord schrijf heb ik het gevoel dat we pas halverwege het jaar zijn, terwijl dat allang achter ons ligt en we alweer vooruitkijken naar 2022. De aftrap daarvoor is in september gegeven tijdens de klankbordsessie die we jaarlijks met pedicures organiseren.
Logo_Podopost
Hebben jullie ook het idee alsof de tijd steeds sneller gaat? Terwijl ik dit voorwoord schrijf heb ik het gevoel dat we pas halverwege het jaar zijn, terwijl dat allang achter ons ligt en we alweer vooruitkijken naar 2022. De aftrap daarvoor is in september gegeven tijdens de klankbordsessie die we jaarlijks met pedicures organiseren. Die bijeenkomst geeft inzicht in wat pedicures bezighoudt, met welke ontwikkelingen ze worden geconfronteerd, hoe de informatievoorziening in Podopost het afgelopen jaar is geweest en wat ze graag in ons vakblad willen terugzien. Fijn dat daar ook kritische geluiden te horen waren, want dan kunnen we kijken hoe we nog beter aan de wensen van onze lezers kunnen voldoen. Om de zoveel jaar doen we tevens een groot lezersonderzoek onder de abonnees. Zo ook dit najaar. Dus houd je mailbox of de Podopost-website in de gaten. Dan krijg je tijdig mee wanneer dit lezersonderzoek plaatsvindt. We horen heel graag jouw wensen en opmerkingen

Iets wat in elk geval goed in de smaak gevallen is, is het eerste echte Podopost-webinar over hygiëne dat we op 14 september hebben gehouden. Op dit gratis live webinar ontvingen we veel positieve reacties van de kijkers. Pedicures konden rechtstreeks hun vragen indienen en een selectie daaruit werd door onze gastspreker van de avond, Karolien van der Scheer, behandeld. Uiteraard konden niet alle vragen in de uitzending worden beantwoord. Het leuke was echter dat pedicures in de chat ook hun kennis met elkaar deelden, zodat ook daar oplossingen op vragen voorbijkwamen. We gaan kijken of we volgend jaar vaker een webinar kunnen organiseren. En dan zullen we ook onderzoeken of het mogelijk is deze te accrediteren. Op verzoek zullen we het webinar later dit jaar toevoegen aan onze website. Terugkijken kan dan alsnog voor abonnees van Podopost, dus na inloggen.

https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs12480-021-1494-7/MediaObjects/12480_2021_1494_Fig1_HTML.jpg
Maureen Limpens, hoofdredacteur
m.limpens@bsl.nl