Home Podopost Samenwerken

Podopost Samenwerken

De prijs voor de komende uitgave

SameLogo Podopost Samenwerken 2020nwerken met andere zorgverleners om de best mogelijke resultaten voor de patiënt te realiseren is een hot item in de zorg. Ook de pedicure werkt steeds vaker met andere zorgverleners. Dit jaar staat in Podopost de actie Podopost Samenwerken 2020 centraal. Hierbij besteden we aandacht aan die samenwerking. Artikelen daarover zijn herkenbaar aan het logo dat je hiernaast ziet.

Bij elke uitgave vind je een artikel met daaraan een prijsvraag gekoppeld over het artikel. Met het juist beantwoorden van die vraag kun je leuke prijzen winnen. De prijs voor de komende editie zie je hier rechts.

Alleen pedicures kunnen reageren en er kan maar 1 inzending per pedicure worden gedaan. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Logo WandelwolVoor de Podopost Samenwerken prijsvraag bieden De Dames van de Wandelwol 6 prijzen, te weten:
– 3 kennismakingspakketten (bestaande uit 4 x 10 gram, 4 x 20 gram, 1 x 40 gram antidruk-wol), t.w.v. €45,50 (excl. btw) per pakket
– 3 wandeloliesets (1 x Wandelolie Kardemom, 1x wandelolie Akkermint), t.w.v. €23,50 (excl. btw) per pakket.
Dus 6 x een kans op een prijs!

WandelWol antidruk-wol is inmiddels niet meer weg te denken uit vele pedicurepraktijken. WandelWol en de WandelOliën beschermen, verzorgen en bieden uitkomst aan de voet. Bij druk- en wrijvingsklachten is WandelWol antidruk-wol (ook preventief) goed in te zetten bij pijnlocaties aan de gehele voet. Voor dagelijkse én preventieve verzorging zijn de WandelOliën Akkermint en Kardemom te gebruiken van teen tot top.

Bekijk en beantwoord hieronder de prijsvraag voor de komende uitgave

Samenwerken Prijsvraag Podopost nr.6, 2020

  • In Podopost nr. 6 staat de prijsvraag bij het artikel in de rubriek Samenwerken op pag. 44.
  • OM KANS TE KUNNEN MAKEN OP DE PRIJS VAN DE ADVERTEERDER GA JE ERMEE AKKOORD DAT ONDERSTAANDE GEGEVENS VERSTREKT WORDEN AAN DE ADVERTEERDER.