Home Podopost Samenwerken

Podopost Samenwerken

De prijs voor de komende uitgave

SameLogo Podopost Samenwerken 2020nwerken met andere zorgverleners om de best mogelijke resultaten voor de patiënt te realiseren is een hot item in de zorg. Ook de pedicure werkt steeds vaker met andere zorgverleners. Dit jaar staat in Podopost de actie Podopost Samenwerken 2020 centraal. Hierbij besteden we aandacht aan die samenwerking. Artikelen daarover zijn herkenbaar aan het logo dat je hiernaast ziet.

Bij elke uitgave vind je een artikel met daaraan een prijsvraag gekoppeld over het artikel. Met het juist beantwoorden van die vraag kun je leuke prijzen winnen. De prijs voor de komende editie zie je hier rechts.

Alleen pedicures kunnen reageren en er kan maar 1 inzending per pedicure worden gedaan. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Voor de Podopost Samenwerken prijsvraag biedt Reymerink 10 coronapakketten aan t.w.v. €75 (excl. btw). Dat betekent dus 10 mogelijke winnaars. Het pakket bestaat uit:

  • 1 x 5 liter Alcohol Podior 80%, voor oppervlakte-  en instrumentendesinfectie (Ctgb 14331N)
  • 5 x 100 ml Podilon Special, voor huiddesinfectie (Ctgb 14461N)
  • 1 x 500 ml Maniskin Plus alcoholgel, voor huiddesinfectie (Ctgb 15582N)
  • 1 x 5 liter Wash & Clean, professionele handzeep

Reymerink is dé producent en leverancier in de Benelux van een ruim assortiment cosmetische vloeistoffen, vloeistoffen voor reiniging & desinfectie en vloeistoffen voor industriële toepassing.

Bekijk en beantwoord hieronder de prijsvraag voor de komende uitgave

Samenwerken Prijsvraag Podopost nr. 10, 2020

  • In Podopost nr. 10 staat de prijsvraag bij het artikel over ondernemen op blz. 33
  • OM KANS TE KUNNEN MAKEN OP DE PRIJS VAN DE ADVERTEERDER GA JE ERMEE AKKOORD DAT ONDERSTAANDE GEGEVENS VERSTREKT WORDEN AAN DE ADVERTEERDER.

Partners Podopost Samenwerkings Prijsvraag