Home Podopost Samenwerken

Podopost Samenwerken

De prijs voor de komende uitgave

SameLogo Podopost Samenwerken 2020nwerken met andere zorgverleners om de best mogelijke resultaten voor de patiënt te realiseren is een hot item in de zorg. Ook de pedicure werkt steeds vaker met andere zorgverleners. Dit jaar staat in Podopost de actie Podopost Samenwerken 2020 centraal. Hierbij besteden we aandacht aan die samenwerking. Artikelen daarover zijn herkenbaar aan het logo dat je hiernaast ziet.

Bij elke uitgave vind je een artikel met daaraan een prijsvraag gekoppeld over het artikel. Met het juist beantwoorden van die vraag kun je leuke prijzen winnen. De prijs voor de komende editie zie je hier rechts.

Alleen pedicures kunnen reageren en er kan maar 1 inzending per pedicure worden gedaan. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Voor de Podopost Samenwerken prijsvraag biedt All4feet 3x een mooie prijs naar keuze aan.

Als prijs kunt u kiezen uit een onderhoudsbeurt incl. onderdelen (tot max. € 125),  een mooie LED Loeplamp t.w.v. € 99 of een vrij te besteden kadobon t.w.v. € 75 op al onze producten.


Bij All4feet kunt u terecht voor al uw pedicure-benodigdheden en praktijkinrichting en natuurlijk ook voor een goede kwaliteit pedicuremotor.

Voor onderhoud of reparatie hebben zij een full-time technische dienst.

www.all4feet.com

Bekijk en beantwoord hieronder de prijsvraag voor de komende uitgave

Samenwerken Prijsvraag Podopost nr. 4, 2020

  • Deze keer vind je de prijsvraag voor Podopost nr. 4 in het artikel Ziektebeelden die roodheid aan de voeten veroorzaken.

  • OM KANS TE KUNNEN MAKEN OP DE PRIJS VAN DE ADVERTEERDER GA JE ERMEE AKKOORD DAT ONDERSTAANDE GEGEVENS VERSTREKT WORDEN AAN DE ADVERTEERDER.