Home Podopost Samenwerken

Podopost Samenwerken

De prijs voor de komende uitgave

SameLogo Podopost Samenwerken 2020nwerken met andere zorgverleners om de best mogelijke resultaten voor de patiënt te realiseren is een hot item in de zorg. Ook de pedicure werkt steeds vaker met andere zorgverleners. Dit jaar staat in Podopost de actie Podopost Samenwerken 2020 centraal. Hierbij besteden we aandacht aan die samenwerking. Artikelen daarover zijn herkenbaar aan het logo dat je hiernaast ziet.

Bij elke uitgave vind je een artikel met daaraan een prijsvraag gekoppeld over het artikel. Met het juist beantwoorden van die vraag kun je leuke prijzen winnen. De prijs voor de komende editie zie je hier rechts.

Alleen pedicures kunnen reageren en er kan maar 1 inzending per pedicure worden gedaan. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

VCover Voeten en vatenoor de Podopost Samenwerken prijsvraag stelt
Bohn Stafleu van Loghum (BSL) 3 exemplaren van het nieuwste boek van Johan Toonstra en Anton de Groot beschikbaar ter waarde van €29,95.

In dit boek worden afwijkingen aan bloed- en lymfevaten besproken die aan voeten en benen kunnen voorkomen. Naast perifeer arterieel vaatlijden en chonische veneuze insufficiëntie komt ook minder bekende pathologie aan bod.

Door de opzet van het boek, met veel gedetailleerde afbeeldingen, wordt herkenning van ziektebeelden makkelijker gemaakt.

Een apart hoofdstuk gaat over symptomen van vaatafwijkingen. Bij elk symptoom wordt opgesomd bij welke vaatafwijkingen deze kunnen passen om vervolgens te verwijzen naar de bespreking van de aandoening in het boek.

Bekijk en beantwoord hieronder de prijsvraag voor de komende uitgave

Samenwerken Prijsvraag Podopost nr. 1, 2020

  • In Podopost nr. 1 vind je het artikel over de samenwerking tussen pedicure en fysiotherapeut op pagina 18.