Home Podopost Samenwerken

Podopost Samenwerken

De prijs voor de komende uitgave

SameLogo Podopost Samenwerken 2020nwerken met andere zorgverleners om de best mogelijke resultaten voor de patiënt te realiseren is een hot item in de zorg. Ook de pedicure werkt steeds vaker met andere zorgverleners. Dit jaar staat in Podopost de actie Podopost Samenwerken 2020 centraal. Hierbij besteden we aandacht aan die samenwerking. Artikelen daarover zijn herkenbaar aan het logo dat je hiernaast ziet.

Bij elke uitgave vind je een artikel met daaraan een prijsvraag gekoppeld over het artikel. Met het juist beantwoorden van die vraag kun je leuke prijzen winnen. De prijs voor de komende editie zie je hier rechts.

Alleen pedicures kunnen reageren en er kan maar 1 inzending per pedicure worden gedaan. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Voor de Podopost Samenwerken prijsvraag stelt
RopaNAIL  2 verkooppakketten beschikbaar ter waarde van €287. Deze pakketten bestaan uit 12 flesjes RopaNAIL-olie, -schoenspray en -nagelspray.

Verkooppakket RopaNAIL

Ropanail-logo‘Wat adviseer je je klanten met kalknagels? RopaNAIL: de 100% natuurlijke oplossing en gemaakt van eigen Nederlandse oregano-olie. RopaNAIL is in 2017 geïntroduceerd en inmiddels hebben al veel pedicures hun klanten hiermee kunnen helpen.

Bekijk en beantwoord hieronder de prijsvraag voor de komende uitgave

Samenwerken Prijsvraag Podopost nr. 2, 2020

  • In Podopost nr. 2, vind je het artikel over de samenwerking tussen pedicure en podotherapeut op pagina 37 t/m 39. Daarin vind je het antwoord op onderstaande vraag.

  • OM KANS TE KUNNEN MAKEN OP DE PRIJS VAN DE ADVERTEERDER GA JE ERMEE AKKOORD DAT ONDERSTAANDE GEGEVENS VERSTREKT WORDEN AAN DE ADVERTEERDER.