Opleidingenoverzicht 2018 -2019*

Als pedicure wilt u graag bijblijven in uw vak. Niet alleen om uw cliënt de beste zorg te kunnen bieden, maar ook om u zelf te blijven ontwikkelen. Podopost zette bij- en nascholingen voor het seizoen 2018 – 2019 voor u op een rijtje. Of u zich nu wilt bijscholen in kennis op het gebied van huid- en nagels, specialistische technieken of wellness-behandelingen maakt niet uit. Op de website van Podopost kunt u vast de scholing vinden die het beste bij u past.

Bent u er aan toe om uw kennis weer eens op te frissen, te verbreden of te verdiepen en weet u nog niet zeker wat u precies wilt doen? Podopost heeft aanbieders van bij- en nascholing verzocht om aan te geven welke scholing ze wanneer aanbieden na de opleiding tot pedicure. Daarbij is gevraagd om de duur, de verhouding tussen theorie en praktijk, de kosten, het aantal accreditatiepunten (indien van toepassing) en het exameninstituut (indien van toepassing) te vermelden.

U kunt zoeken op onderwerp, aanbieder of op locatie waar de scholing wordt aangeboden. Nieuw dit seizoen is dat u ook kunt zien of de aanbieder erkend is door ProVoet. Dat geldt met name voor de opleiding Medisch Pedicure of onderdelen daarvan.

* In het overzicht zijn geen congressen opgenomen (zie daarvoor onder Agenda). Ook scholingsactiviteiten van minder dan 6 uur, zijn niet in het overzicht meegenomen.