Home Scholing

Scholingsoverzicht 2019 -2020*

Als pedicure wilt u graag bijblijven in uw vak. Niet alleen om uw cliënt de beste zorg te kunnen bieden, maar ook om u zelf te blijven ontwikkelen. Bent u er aan toe om uw kennis weer eens op te frissen, te verbreden of te verdiepen en weet u nog niet zeker wat u precies wilt doen? Podopost heeft aanbieders van bij- en nascholing verzocht om aan te geven welke scholing ze wanneer aanbieden na de opleiding tot pedicure. Daarbij is gevraagd om de duur, de verhouding tussen theorie en praktijk, de kosten, het aantal accreditatiepunten (indien van toepassing) en het exameninstituut (indien van toepassing) te vermelden.

Exameninstituten
Voor de opleidingen tot het branchediploma (Medisch) Pedicure of Medisch Pedicure Sport hebben slecht twee exameninstellingen een erkenning van Stichting Bravo, namelijk TCI Examens en Exuive B.V. Zij staan voor het examineren van de beide kwalificaties en de specialisatie onder toezicht van de Stichting Examenkamer.

Geen congressen
* In het overzicht zijn geen congressen opgenomen (zie daarvoor onder Agenda). Ook scholingsactiviteiten van minder dan 6 uur, zijn niet in het overzicht meegenomen.

Zoekopties
U kunt zoeken op onderwerp, aanbieder of op locatie waar de scholing wordt aangeboden. Nieuw is dat nu ook het domein is aangegeven waaronder de scholing valt. Voor de opleiding Medische Pedicure, of onderdelen daarvan, is aangegeven of de aanbieder is erkend door ProVoet.

Legenda
In het scholingsoverzicht worden de volgende afkortingen gebruikt:
Av = avond
Dd = dagdeel
Dg = dag
Dgn = dagen
Jr = Jaar
Mnd = maand
U = uur