Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vakbeurs Uiterlijke Verzorging wordt Beauty Days

Webredactie
Beauty beurs

De Vakbeurs Uiterlijke Verzorging gaat verder onder de naam Beauty Days. In 2016 werd de organisator van de vakbeurs, het bedrijf Evenementhal, overgenomen door Easyfairs. “De naam en het concept Vakbeurs Uiterlijke Verzorging is niet meer helemaal van deze tijd”, aldus Corine Visser van Easyfairs.  Daarom zijn we het traject ingestapt om deze mooie titel naar een next level te brengen.” De organisator heeft de beurs future proof gemaakt. “Het sluit nu veel meer aan bij de wensen van bezoekers en standhouders.” Uitsluitend professionals hebben toegang.

Wat is er te vinden op Beauty Days?

“Een beurs ‘future proof’ maken betekent niet alleen dat er voldoende aanbod is van leveranciers, groothandels en fabrikanten uit de beautybranche, maar dat dit aanbod ook evenredig verdeeld is over de bezoekers die Beauty Days bezoeken. Dit zijn schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, pedicures, masseurs en visagisten uit heel Nederland. Voor een schoonheidsspecialiste moet er dus evenveel te vinden zijn als voor een nagelstyliste.”

Visser vervolgt: “Maar bij ‘future proof’ hoort ook kennis en inspiratie. Wij zijn nu in gesprek met meerdere bezoekers om te peilen waar hun interesses liggen. Zijn dit onderwerpen op het gebied van ondernemerschap, personeel of hygiëne? Wat voor tips & tricks willen ze krijgen en belangrijker nog: van wie? Wat zijn de trends voor 2019? Op dit moment brengen wij deze antwoorden in kaart en bieden straks een interessant en kwalitatief programma aan voor iedere beautyprofessional.”

En hoe zit het met Gorinchem versus Hardenberg?
 In juli 2016 nam het bedrijf Evenementenhal over, waardoor het nu de beschikking heeft over eigen beurshallen in Gorinchem, Hardenberg en Venray. “Beauty Days vindt plaats op 19, 20 en 21 januari 2019 in Gorinchem. Een ideaal inkoopmoment voor de beautyprofessional om na de drukke feestdagen haar inkopen te doen en zich te laten inspireren voor het nieuwe seizoen. Naast een landelijk event in Gorinchem vindt er in Hardenberg een kleinere versie van Beauty Days plaats (twee dagen in plaats van drie) en wel op 18 en 19 mei 2019.”