Home Voetenwerk

Voetenwerk magazine

Brancheorganisatie ProVoet heeft een eigen katern ‘Voetenwerk’ in Podopost. Klik hieronder op de afbeelding van de desbetreffende maand om het katern te kunnen doorbladeren.

Voetenwerk, april 2021

In het Voetenwerk van april licht communicatieadviseur Merijn Meivogel toe wat ProVoet tijdens de 2e lockdown achter de schermen heeft gedaan.

Voetenwerk, maart 2021

In het Voetenwerk van maart gaat ProVoet onder meer in op het Risico-Inventarisatie, – Analyse en Behandelplan (RIAB). Om onderstaande pdf te kunnen bekijken, moet je ingelogd zijn met een Podopost abonnement. Om onderstaande pdf te kunnen bekijken, moet je ingelogd zijn met een Podopost abonnement.

Voetenwerk, februari 2021

In het Voetenwerk van februari geeft ProVoet onder meer een indruk van de vele activiteiten van het ProVoet Corona-Crisisteam. Om onderstaande pdf te kunnen bekijken, moet je ingelogd zijn met een Podopost abonnement.

Voetenwerk, december 2020

In het Voetenwerk van december complimenteert Ron Verschuren de pedicures met hun getoonde veerkracht tijdens de coronacrisis. Om onderstaande pdf te kunnen bekijken, moet je ingelogd zijn met een Podopost abonnement.

Voetenwerk, november 2020

In het Voetenwerk van november brengt Ron Verschuren de positie van de ambulante pedicure in coronatijd voor het voetlicht. Om onderstaande pdf te kunnen bekijken, moet je ingelogd zijn met een Podopost abonnement.

Voetenwerk, oktober 2020

In het Voetenwerk van oktober geeft Ben Wagemakers een nabeschouwing op de laatste alv waar het beleidsplan 2020 – 2025 dat met grote meerderheid is aangenomen.

Voetenwerk, september 2020

In het Voetenwerk van september gaat Ron Verschuren in op de komende alv waarin het nieuwe beleidsplan aan bod zal komen.  

Voetenwerk, juli 2020

In het Voetenwerk van juli gaat Ron Verschuren in op de ALV die deze keer online wordt gehouden in het najaar.  

Voetenwerk, juni 2020

In het Voetenwerk van juni gaat Ron Verschuren in op de bijzonder zomer waarin hij ook extra kansen ziet voor pedicures.  

Voetenwerk, mei 2020

In het Voetenwerk van mei 2020 gaat Ron Verschuren in op de gevolgen van de coronacrisis en wat de brancheorganisatie achter de schermen doet.  

ProVoet

ProVoet is met ruim 12.000 leden dé brancheorganisatie voor de pedicure en medisch pedicure. Zij komen op voor jouw belangen bij maatschappelijke organisaties en overheden, zetten zich in voor positieve beeldvorming rond voetenzorg en het pedicurevak en bieden een pakket aan interessante diensten en producten.