Home Voetenwerk

Voetenwerk magazine

Brancheorganisatie ProVoet heeft een eigen katern ‘Voetenwerk’ in Podopost. Klik hieronder op de afbeelding van de desbetreffende maand om het katern te kunnen doorbladeren.

Voetenwerk, september 2020

In het Voetenwerk van september gaat Ron Verschuren in op de komende alv waarin het nieuwe beleidsplan aan bod zal komen.  

Voetenwerk, juli 2020

In het Voetenwerk van juli gaat Ron Verschuren in op de ALV die deze keer online wordt gehouden in het najaar.  

Voetenwerk, juni 2020

In het Voetenwerk van juni gaat Ron Verschuren in op de bijzonder zomer waarin hij ook extra kansen ziet voor pedicures.  

Voetenwerk, mei 2020

In het Voetenwerk van mei 2020 gaat Ron Verschuren in op de gevolgen van de coronacrisis en wat de brancheorganisatie achter de schermen doet.  

Voetenwerk, april 2020

In het Voetenwerk van april 2020 gaat Ron Verschuren in zijn column in op de coronacrisis. En verder onder meer: Hoe ziet de werkdag eruit van Carla, Ella en Marti van de ProVoet-ledenservice?

Voetenwerk, maart 2020

In het Voetenwerk van maart 2020 spreekt Ron Verschuren over het succes van de regiodagen, zie je een kort verslag van de klachtenfunctionaris en lees je over de gewijzigde notaverwerking van de zorgverzekeraars.
Voetenwerk, februari 2020

Voetenwerk, februari 2020

ProVoet voorzitter Ron Verschuren gaat in op maatschappelijke discussies die ook pedicures raken. In het artikel 'Het merk ProVoet op een voetstuk' lezen we wat Nathalie Klopman van het stafbureau dagelijks druk mee in de weer is.

ProVoet

ProVoet is met ruim 12.000 leden dé brancheorganisatie voor de pedicure en medisch pedicure. Zij komen op voor jouw belangen bij maatschappelijke organisaties en overheden, zetten zich in voor positieve beeldvorming rond voetenzorg en het pedicurevak en bieden een pakket aan interessante diensten en producten.