Home Voetenwerk

Voetenwerk magazine

Brancheorganisatie ProVoet heeft een eigen katern ‘Voetenwerk’ in Podopost. Klik hieronder op de afbeelding van de desbetreffende maand om het katern te kunnen doorbladeren.

Voetenwerk, maart 2023

In het Voetenwerk van maart: vernieuwde regiodagen, antwoord op allerlei vragen waar je in jouw beroepsveld mee te maken krijgt, anatomische modellen met gereduceerde prijzen speciaal voor ProVoet-leden, handboek over (huid)infecties, dr. Annemie Galimont op ProVoet-regiodagen en waar zijn we eigenlijk mee bezig?

Voetenwerk, februari 2023

In het Voetenwerk van februari: de ALV vindt plaats op 13 mei 2023, de data van de Regiodagen zijn inmiddels bekend, grip krijgen op je geld met Geldfit en FAQ over jouw gegevens in een nieuwe website-omgeving. En een ondernemerskwestie belicht: hoeveel risico neem je als ondernemer?

Voetenwerk, februari 2023

In het Voetenwerk van december aandacht voor groen ondernemen, ondernemerskwestie: geldfit, een terugblik op het congres voetzorg aan ouderen en de Diabetesdag in Bussum. En wat zegt het bedrijfshandboek over legionella?

Voetenwerk, november 2022

In het Voetenwerk van november aandacht voor ondernemen in tijden van enorme inflatie, Ondernemerskwestie: nepfacturen en acquisitiefraude, Regiodagen 2023 en een fotoverslag van het Jubileumcongres.

Voetenwerk, augustus 2022

In het Voetenwerk van augustus aandacht voor het ProVoet-jubileumcongres.

Voetenwerk, juli 2022

In het Voetenwerk van juli aandacht voor het nieuwe besloten ProVoet Facebookplatform.

Voetenwerk, april 2022

In het Voetenwerk van april gaat ProVoet in op de week van de pedicure van 16 t/m 22 mei en de ProVoet Regiodagen. Leden vertellen over de voor- en nadelen van ambulant werken, en wat zegt het bedrijfshandboek over persoonlijke hygiëne? Om onderstaande pdf te kunnen bekijken, moet je ingelogd zijn met een Podopost abonnement.

Voetenwerk, maart 2022

In het Voetenwerk van maart gaat ProVoet in op FAQ: het regelen van een professionele pedicurewebsite en het STAP-budget voor scholing. Om onderstaande pdf te kunnen bekijken, moet je ingelogd zijn met een Podopost abonnement.

Voetenwerk, februari 2022

In het Voetenwerk van februari gaat ProVoet dieper in op de nieuwe intelligente zoekfunctie op de website van de brancheorganisatie.

ProVoet

ProVoet is met ruim 12.000 leden dé brancheorganisatie voor de pedicure en medisch pedicure. Zij komen op voor jouw belangen bij maatschappelijke organisaties en overheden, zetten zich in voor positieve beeldvorming rond voetenzorg en het pedicurevak en bieden een pakket aan interessante diensten en producten.