Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Beurslezing over je koers naar succes

Kees Bals
Succes begint met weten waar je heen wil én je zelf laten zien. Joyce de Wit laat je dit ervaren in de lezing die ze houdt op de Vakbeurs Totale Voetverzorging.

Wil jij de koers bepalen van jouw praktijk of salon? “Het begint bij: waar wil ik naartoe? Wat is mijn doel, mijn missie? Stap twee: laat je zien. Maak je praktijk of salon voor iedereen zichtbaar, offline en online. Toon je professionaliteit.” Op uitnodiging van ProVoet vertelt coach Joyce de Wit in de lezing ‘Stap in de spotlights: Jouw koers naar succes als pedicure’ hoe je de voetzorg naar een hoger niveau kunt tillen, door jouw kennis van voeten en voetproblematiek te delen en door samenwerkingen aan te gaan. En wat ProVoet daarin voor je kan betekenen Ze laat je de kracht van zichtbaarheid ontdekken, neemt je mee op een reis langs het ‘waarom’ en ‘hoe’. Joyce de Wit belooft vooraf: eerlijke inzichten, verbazing en je eigen schaterlach.

Gratis

De vakbeurs vindt plaats in Expo Houten op zaterdag 13 en zondag 14 april. Joyce de Wit geeft haar presentatie beide dagen van 13.30 tot 14.30 uur. Deelnemers krijgen hiervoor één accreditatiepunt. Deelname is gratis. Inschrijven voor de beurs kan nu.