Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gezocht: pedicures die mee willen werken aan casussen

Maureen Limpens
Nu is het nog lastig voor te stellen dat en wanneer we weer terug naar ‘normaal’ gaan, hoewel iedereen er naar snakt. En dat je ook je pedicurepraktijk weer kunt openen en aan de slag kunt met je cliënten. Voor als het weer normaal is zoekt Podopost pedicures die mee willen werken aan een casus.
 
Afbeelding met tekst welke pedicure ervaring heeft met neurologische aandoeningen of het volgen van het resultaat van orale medicatie tegen schimmelnagelinfecties.

podopost zoekt pedicures die veel ervaring hebben in de voetverzorging van patiënten met neurologische problemen, zoals een klapvoet of de ziekte van Parkinson. Tevens zijn we op zoek naar een pedicure die (met foto’s ) het verloop bijhoudt van de aanpak van mycosenagels met een door de arts voorgeschreven orale behandeling.

Voorwaarden zijn dat:
* er enkele voetproblemen spelen die in beeld gebracht kunnen worden.
* de cliënt toestemming geeft om mee te werken aan het verhaal en de foto’s (de cliënt komt niet herkenbaar in beeld, alleen de voeten).

Een vakjournalist neemt t.z.t. contact op om af te spreken wanneer zij in je praktijk langs kan komen om de aanpak van de voetverzorging bij de cliënt vast te leggen, waarbij je als pedicure je werkwijze toelicht en ook ingaat op kenmerkende voetklachten. Tevens wordt gevraagd naar de omgang met de cliënten.

Als je mee wil werken, stuur dan een mail naar podopost@bsl.nl o.v.v. ‘casus cliënt met klapvoet’ [of indien van toepassing ‘casus cliënt met Parkinson’ / ‘casus orale behandeling mycose’].
Voor meewerken aan de casus wordt een financiële vergoeding gegeven.