Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hoe kun je ondanks praktijksluiting toch inkomsten genereren? 3 tips!

Maureen Limpens
In deze Corona crisis maak jij je wellicht zorgen over de omzet die je nu misloopt. Ingrid Beerse - Coach en trainer voor ondernemers met een eigen praktijk geeft 3 tips over hoe je in deze tijd toch aan inkomsten kunt komen.
Een vrouw stopt geld in een brievenbus

 

  1. Maak een pakket van bijvoorbeeld 10 behandelingen. Vraag aan bestaande klanten of ze jou in deze moeilijke tijd willen steunen en bied dit aan voor de prijs van bijvoorbeeld 8 behandelingen. Waarbij zij nu alvast 50% van dat pakket betalen. Natuurlijk geef je dan een flinke korting, maar het zorgt ervoor dat je nu ook inkomsten hebt.
  2. Of start met abonnementen. Klanten die met vaste regelmatig bij je komen kun je dit abonnement aanbieden en een mooie productset als bonus geven en/of bijvoorbeeld 10% korting. Het abonnement gaat dan in nadat jij weer open mag. En als dank daarvoor ontvangen zij dus wat extra’s.
  3. Zet extra in op productenverkoop. Eventueel met de service dat je het langsbrengt en biedt daar eventueel ook tegoedbonnen bij aan die zij kunnen afnemen.

Voor al deze varianten geldt dat het handig is om daarbij aan te geven waarom je dit nu doet. Want jouw klanten willen je vaak echt graag helpen. Je moet het alleen wél vragen.