Ondernemen

Over ondernemen

Waarover gaat dit thema?

Om je praktijk onder de aandacht te brengen bij potentiële cliënten of mogelijke verwijzers zijn ondernemersvaardigheden in deze tijd onontbeerlijk. Onder dit thema vind je informatie over praktijkvoering, pr, samenwerking, maar ook hoe ga je met cliënten om.

Artikelen over dit thema

Ondernemen

Pedicures in zwaar weer door coronacrisis

Opstapelende financiële problemen, beperkende voorwaarden uit het economisch noodpakket ondervinden en bij noodzakelijke voetbehandelingen juridisch in de knel raken. Pedicure zijn is in tijden van corona bepaald geen makkelijke opgave. Sinds de landelijk genomen maatregelen van kracht zijn, is het alle hens aan dek bij brancheorganisatie ProVoet.
Ondernemen
corona_virus

Welke ondersteuningsmaatregelen zijn er voor pedicures tijdens de coronacrisis?

Van welke extra ondersteuningsmaatregelen die de overheid heeft aangekondigd tijdens de coronacrisis kunnen pedicures gebruikmaken? Podopost heeft het voor je op een rij gezet.
Ondernemen
ruimte huren

Ben je huur verschuldigd voor je praktijkruimte bij sluiting door coronacrisis?

Veel pedicures die een praktijkruimte huren, vragen zich af of zij bij een verplichte sluiting door de coronacrisis wel verplicht zijn om huur te betalen.
Ondernemen
diploma_pedicure

(Medisch) pedicures zeer tevreden over opleiding, maar behoefte aan meer praktijkervaring

(Medisch) pedicures zijn over het algemeen zeer tevreden over hun opleiding. Velen zouden wel graag meer praktijkuren tijdens de opleiding hebben om zich zekerder te voelen als starter. Dit blijkt uit een tevredenheidsonderzoek.
Ondernemen

Verandering in btw-regelingen: van KOR naar OVOB

Tot 1 januari 2020 bestond er een speciale btw-regeling: de KOR. Deze is per 1 januari 2020 afgeschaft en daarvoor in de plaats is er nu de OVOB. Wat houdt deze nieuwe regeling precies in?

Meest gelezen