Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

ProVoet

Als trotse en grootste landelijke brancheorganisatie voor pedicures staan wij klaar voor al onze circa 12.000 leden. De betrokken en deskundige medewerkers van de ledenservice zijn er om jouw vragen te beantwoorden.

Werk jij al duurzaam?

Duurzaam werken wordt steeds belangrijker. Er ontstaat meer bewustzijn over de impact van de mens op de aarde. Het klimaat verandert en steeds duidelijker wordt dat we ervoor moeten zorgen dat de aarde bewoonbaar blijft, voor onszelf en de volgende generaties. En daarbij geldt: alle beetjes helpen. Maar hoe pak je dit aan in jouw eigen pedicurepraktijk? Wat kan en wat mag er?

De groene pedicure

Neem eens een kijkje op degroenepedicure.nl. Deze website geeft je handige tips en waardevolle inzichten over hoe je jouw praktijk kunt verduurzamen. Zo vind je hier handige checklisten, ervaringsverhalen van pedicures die duurzaam werken en informatie over subsidies.

Wij zoeken jou!

Wij werken hard om deze website meer onder de aandacht te brengen. Onder meer door het plaatsen van interviews. Het is tenslotte fijn om ervaringsverhalen uit de eerste hand te horen. Wij zijn op zoek naar pedicures die duurzaam werken en hier meer over willen vertellen. Zodat je anderen kunt inspireren. Vind je het leuk om jouw ervaringen te delen? Neem dan contact met ons op via secretariaat@provoet.nl. Wie weet sta jij straks op onze website!

https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs12480-024-2585-z/MediaObjects/12480_2024_2585_Fig2_HTML.jpg
Heb jij leuke tips of inzichten die je wil delen met anderen, maar wil je niet geïnterviewd worden? Dat kan natuurlijk ook. Neem contact met ons op zodat wij dit op degroenepedicure.nl kunnen plaatsen.
Laten we er samen voor zorgen dat onze beroepsgroep bekend komt te staan als een club van duurzame, groene ondernemers!

Over ProVoet

Als trotse en grootste landelijke brancheorganisatie voor pedicures staan wij klaar voor al onze circa 12.000 leden. De betrokken en deskundige medewerkers van de ledenservice zijn er om jouw vragen te beantwoorden.

Onze missie

ProVoet wordt als brancheorganisatie gedreven door de belangen van haar leden. De voetzorgkwaliteit en het imago van de beroepen pedicure en medisch pedicure zijn hierbij leidend. Samen met de leden geeft ProVoet invulling aan deze thema’s en is er dialoog met het maatschappelijk veld.

Waarom lid worden?

(Aspirant-)leden ontvangen gratis: • jaarlijks de ProVoet-agenda • informatieve nieuwsbrieven • toestemming het logo te gebruiken • aansluiting bij de Geschillencommissie.

Gediplomeerde leden ontvangen daarnaast ook nog:

  • vermelding op de ledenzoeker op onze consumentenwebsite: www.​provoet.​nl • ProVoet-insigne • ProVoet-muurbord in bruikleen.

En als (aspirant-)lid krijg je korting op:

  • diverse ProVoet-activiteiten die we organiseren om jouw vak- en ondernemerskennis op peil te houden en collega’s (uit jouw regio) te ontmoeten • Podopost • je registratiekosten
voor het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP).

We behartigen je belangen en je kunt:

  • gebruikmaken van collectieve verzekeringen;
  • ledenservice-artikelen bestellen in onze webshop;
  • tegen gereduceerd tarief tools aanschaffen zoals voor MDR en AVG.

Contributie

Aspirantlid: €83,99 per jaar* Gediplomeerd lid: €163,49 per jaar*
*exclusief 21% btw en premie AVB, inclusief online Podopost

Facebook-ledenplatform

Voor nog meer contact via een veilige omgeving: zie facebook.​com/​groups/​provoetleden.