Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Medische pedicures op de Zorgkaart

Kees Bals
Als medisch pedicure kun je je kwaliteiten laten zien op ZorgkaartNederland, een initiatief van de Patiëntenfederatie Nederland. Een presentatie over de mogelijkheden daarvan staat nu online.
Presentatie Zorgkaart nu online

ZorgkaartNederland en ProVoet gaven op 12 februari een online presentatie over hoe je je als medisch pedicure kunt laten zien aan je (potentiële) cliënten. Die presentatie kun je terug zien op de site van de Zorgkaart. Deze site helpt patiënten om de zorgverlener te vinden die het beste bij hen past. Patiënten kunnen op de site aangeven hoe ze hun zorgverleners waarderen. Zij geven aan wat goed gaat en wat beter kan.

Korting voor ProVoet-leden
Door de samenwerking tussen ProVoet en de Patiëntenfederatie hebben alle medische pedicures die aangesloten zijn bij de brancheorganisatie een plaats op ZorgkaartNederland gekregen. Met een ‘pakket’ kun je als zorgverlener onder meer op de opmerkingen van patiënten reageren. Er is een gratis ‘instappakket’ en een betaald pakket. Dat tweede geeft meer mogelijkheden. Leden van ProVoet krijgen daar 25 procent korting op.

Behalve de presentatie geeft de site antwoorden op de belangrijkste vragen.

Bron: ZorgkaartNederland