Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuwe boeken over specialistische pedicure-technieken

Betty van Wijngaarden
Betty van Wijngaarden is ruim 20 jaar werkzaam als zelfstandig journalist en tekstschrijver, gespecialiseerd in de gezondheidszorg. Zij is tevens actief als zzp-coach.
De vijfdelige boekenserie ‘Focus op Specialistische Technieken’, geschreven door medisch pedicure Toos Mennen en journalist Ellen van Kruining, is sinds kort op de pedicure-markt verkrijgbaar.
pedicure-technieken
Foto: iStock / Gregor Bister

De auteurs leggen in ieder deel uit de boekenserie één specialistische techniek onder een theoretisch en praktisch vergrootglas. Deze studieboeken, tevens naslagwerken, bieden uitgebreide ondersteuning bij het maken van ortheses, het plaatsen van nagelbeugels, het uitvoeren van nagelreparaties en het toepassen van drukverdelende technieken.

Anatomie

Het vijfde boek geeft een inkijkje in de achterliggende anatomie, pathologie en biomechanica. Het praktische handelen wordt stapsgewijs uitgelegd, geïllustreerd met authentiek, eigen gemaakt beeldmateriaal. De demonstraties zijn in eigen praktijk opgenomen en worden op daadwerkelijke probleemvoeten uitgevoerd.

Kijk voor meer informatie en bestellen op www.specialistische-technieken.nl