Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

PedicureCongres ‘Pluis of niet pluis’

Kees Bals
‘Pluis of niet pluis aan de voet’ is het thema van het congres dat ASWS – in samenwerking met dr. Johan Toonstra – organiseert op 16 maart.

Pedicures zien het vaak als het eerste wanneer er iets niet pluis aan iemands voeten. Dit PedicureCongres biedt zes lezingen die (medisch) pedicures helpen om vast te stellen of het zorgwekkend is wat ze aan de voeten van hun cliënten zien. Aan bod komen onder meer goedaardige plekjes en vlekjes, en hoe je melanomen aan de voeten herkent. Mark Feverey gaat in op hoe je huidafwijkingen op de donkere huid herkent. Die zien er vaak anders uit dan op de lichtere huid, waarmee veel pedicures vooral ervaring hebben. Ook leren deelnemers aan het congres kwaadaardige plekjes te herkennen.

Interactief

Dermatoloog dr. Johan Toonstra verzorgt een interactief programma, waarin hij casussen zal behandelen die de deelnemers kunnen inbrengen. Het is nu al mogelijk om een vraag voor hem in te sturen. Voeg foto’s en informatie over de cliënt toe.

Opgeven

Het PedicureCongres ‘Pluis of niet pluis aan de voet’ vindt plaats op zaterdag 16 maart 2024 in het Van der Valk Hotel in Tiel gehouden worden. Kosten voor het congres zijn €135,- (excl. btw). ProCERT heeft dit PedicureCongres geaccrediteerd met 6 punten onder het domein Voetzorg Specialistisch. Opgeven kan op de site van ASWS.

Bron: ASWS