Home Podopost Samen Leren Actievraag

Podopost Samen Leren Actievraag

De prijs voor de komende uitgave

Logo Podopost Samen lerenIedere uitgave stellen we in het tijdschrift een actievraag. In uitgave 7 vind je de vraag bij het artikel ‘Als leerbedrijf blijf je ook zelf bij de les.’ Het antwoord op de vraag kun je invullen onderaan deze pagina. Inzenders van het juiste antwoord maken kans op mooie prijzen beschikbaar gesteld door onze actiesponsors.  Kijk hiernaast welke prijs je bij deze uitgave kunt winnen. En bekijk hieronder de vraag voor de komende uitgave.

We maken de winnaar bekend in Podopost nr. 8. Deze uitgave verschijnt rond 18 oktober.

Alleen pedicures kunnen reageren en er kan maar 1 inzending per pedicure worden gedaan. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Zie hiernaast welke prijs voor de komende uitgave beschikbaar is gesteld.

Voor de Podopost Samen Leren actievraag stelt Samenwerkende Pedicures 3 totaalpakketten beschikbaar van deze professionele productlijn ter waarde van € 120

Het uitgebreide assortiment van Samenwerkende Pedicures biedt een oplossing voor veel verschillende voetproblemen.

 

 

 

Kijk voor meer informatie over deze productlijn op www.samenwerkendepedicures.nl

Bekijk en beantwoord hier de actievraag voor de komende uitgave

Samen Leren Actievraag Podopost nr. 8

  • in Podopost nr. 8 lees je dat niet alleen pedicures geïnteresseerd zijn in een opleiding tot Medisch pedicure. Wat is voor registerpodologen de aanleiding om de opleiding Medisch pedicure te volgen.