Home Podopost Samen Leren Actievraag

Podopost Samen Leren Actievraag

De prijs voor de komende uitgave

Logo Podopost Samen lerenIedere uitgave stellen we in het tijdschrift een actievraag. In uitgave 7 vind je de vraag bij het artikel ‘Als leerbedrijf blijf je ook zelf bij de les.’ Het antwoord op de vraag kun je invullen onderaan deze pagina. Inzenders van het juiste antwoord maken kans op mooie prijzen beschikbaar gesteld door onze actiesponsors.  Kijk hiernaast welke prijs je bij deze uitgave kunt winnen. En bekijk hieronder de vraag voor de komende uitgave.

We maken de winnaar bekend in Podopost nr. 8. Deze uitgave verschijnt rond 18 oktober.

Alleen pedicures kunnen reageren en er kan maar 1 inzending per pedicure worden gedaan. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Zie hiernaast welke prijs voor de komende uitgave beschikbaar is gesteld.

Voor de Podopost Samen Leren actievraag stelt groothandel Arrancar een instrumentenset beschikbaar uit de Corio premijmlijn t.w.v. ongeveer €200. De set bestaat uit 5 tangen en 2 instrumenten in een handige etui.
“Met de nieuwe premium lijn van Corio ben je verzekerd van kwalitatieve en betrouwbare instrumenten voor in de praktijk of ambulant gebruik”, aldus Arrancar.

Bekijk en beantwoord hier de actievraag voor de komende uitgave

Samen Leren Actievraag Podopost nr. 7

  • In Podopost nr. 7 lees je hoe diverse pedicures stagiaires een leerplek bieden en dat zij daardoor ook weer van stagiaires leren. Waar staat in het artikel de afkorting SBB voor?