Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

ProVoet-regiodag 24 februari in Venlo

De eerstvolgende regiodag is zaterdag 24 februari in Venlo (en niet zoals eerder vermeld in Roermond). De ProVoet-regiodagen zijn belangrijke en gezellige dagen waar we elkaar informeel ontmoeten en waar je kennis en informatie opdoet. Ook als je al eerder geweest bent is het zeker interessant want de regiodagen zijn vernieuwender en interessanter dan ooit.

Lezingen en informatiemarkt

Op de interessante informatiemarkt staan aanbieders van praktische voetgerelateerde producten, scholing en informatie voor je klaar. Daarnaast en er is een gevarieerd lezingenprogramma. Voor de eerste aanmelders zijn er twee speciale, extra voor het basisregister medisch pedicure en de deelregisters DV/RV geaccrediteerde lezingen van Dr. Annemie Galimont. Eén over het herkennen van Huidkanker en één over Psoriasis en Eczeem. Ook voor het bijwonen van de verplichte ProVoet-lezing krijg je accreditatiepunten onder andere in het domein Ondernemerschap. Nieuw is de lezing van Karolien van der Scheer die je vertelt over hygiëne, desinfectie en duurzaamheid. Accreditatie hiervoor is in aanvraag.

Jij kom toch ook?

Aanmelden voor de Regiodag in Venlo kan via https://www.aanmelder.nl/provoetregiodaglimburg2024. Je kunt gratis deelnemen en als je bij je aanmelding een lunch bestelt neemt ProVoet het grootste deel van de kosten hiervoor voor zijn rekening en betaal je slechts € 12,50 (excl. Btw). Mis het niet en meld je snel aan!

Nog meer data en locaties

De overige regiodagen zijn dit jaar: 8 juni in Dordrecht, 28 september in Heerenveen en 16 november in Breukelen. Voor informatie en aanmelden ga naar mijn.provoet.nl/Regiodag.