Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

ProVoet-regiodag 8 juni in Dordrecht

De eerstvolgende regiodag van ProVoet is zaterdag 8 juni in Dordrecht. Je kunt je vanaf nu ervoor opgeven.

Op een ProVoet-regiodag kunnen pedicures elkaar informeel ontmoeten en kennis en informatie opdoen. De brancheorganisatie heeft de regiodagen vernieuwd, zodat ze nog interessanter zijn, ook voor wie er eerder een bezocht.

Lezingen en informatiemarkt

Op de informatiemarkt staan aanbieders van praktische voetgerelateerde producten, scholing en informatie. Daarnaast is er een gevarieerd lezingenprogramma. Voor de eerste aanmelders zijn er twee speciale, extra voor het basisregister medisch pedicure en de deelregisters DV/RV geaccrediteerde lezingen van Dr. Annemie Galimont. Eén over het herkennen van Huidkanker en één over Psoriasis en Eczeem. Ook voor het bijwonen van de verplichte ProVoet-lezing krijg je accreditatiepunten onder andere in het domein Ondernemerschap. Nieuw is de lezing van Karolien van der Scheer die je vertelt over hygiëne, desinfectie en duurzaamheid.

Nu aanmelden

Je kunt je nu aanmelden voor de Regiodag in Dordrecht. Je kunt gratis deelnemen en als je bij je aanmelding een lunch bestelt neemt ProVoet het grootste deel van de kosten hiervoor voor zijn rekening en betaal je slechts € 12,50 (excl. Btw). Mis het niet en meld je snel aan!

Nog twee regiodagen

De overige regiodagen zijn dit jaar: 28 september in Heerenveen en 16 november in Breukelen.

Bron: ProVoet
Aanmelden Regiodag Dordrecht