Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Eerste Pedicure-Instrumentenwijzer uitgereikt

Maureen Limpens
Marco Kronenburg van MSK-Podiamed kreeg vorige week uit handen van Tineke de Beer het eerste exemplaar van de Pedicure-instrumentenwijzer uitgereikt. Tineke is de auteur van de uitgave en wilde op deze manier de leverancier van pedicure-instrumenten bedanken die materiaal beschikbaar stelde voor de foto’s in het boek.  
Tineke de Beer overhandigt de herziene Pedicure-instrumentenwijzer aan Marco Kronenburg van MSK.
Tineke de Beer overhandigt de herziene Pedicure-instrumentenwijzer aan Marco Kronenburg van MSK.

Marco Kronenburg was blij met de overhandiging en de bloemen.  ‘Fijn om op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan relevante vakinformatie voor pedicures’, aldus de eigenaar van de groothandel in pedicure-materialen.
De uitgave is een actualisering van het boekje dat een aantal jaar geleden verscheen en een belangrijke tool is voor pedicures. In deze uitgave worden naast de oude bekende instrumenten een 30-tal nieuwe gereedschappen toegelicht, waardoor pedicures nu weer beschikken over een up-to-date overzicht.

Tineke de Beer heeft jarenlang gewerkt als medisch-pedicure met een eigen praktijk en is nog werkzaam als adviseur voor de pedicure-branche.

De Pedicure-instrumentenwijzer is verkrijgbaar via de webshop van uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum en kost € 34,95.

Aangepast 13-4-2021:
Zie ook de 1e Podopost web-tv-uitzending met daarin een interview met Tineke de Beer over de nieuwe Pedicure-Instrumentenwijzer.