Ook als starter 100 procent presteren

“Pas geleden logeerden wij in een Oostenrijks hotel. Een Duitser, een Tunesiër en een Poolse runden het restaurant. Althans, dat poogden ze. De Duitser bleek metselaar van beroep, hij werkte die week voor het eerst in de horeca. De Tunesiër had ietsepietsje ervaring maar was te lief. Hij verwende zijn gasten met tot de rand volgeschonken wijnglazen. Koffie ‘vergat’ hij geregeld af te rekenen. Ik betwijfel of zijn baas blij is met zijn gulheid. De Poolse dame had een 3-jarige opleiding tot kelnerin gevolgd, maar door haar verlegenheid bleek ze niet in staat om haar collega’s een beetje aan te sturen.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Premium
Premium

Wilt u dit artikel lezen?

Neem Podopost.nl een maand gratis op proef. Na een maand stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle premium artikelen lezen
  • Online de artikelen uit het magazine lezen

Al abonnee? Log dan in