Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Scholingsoverzicht 2020-2021: Hier start jouw zoektocht naar een opleiding

Bohn Stafleu van Loghum
Bij- en nascholing is goed om je cliënten een uitgebreider zorgaanbod te kunnen bieden, maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is het belangrijk om bestaande kennis met enige regelmaat weer op te frissen. Het ‘Scholingsoverzicht 2020-2021’ op podopost.nl biedt een actueel overzicht van bij- en nascholingen voor het komende studiejaar. Daarmee is het een uitstekende start voor pedicures die zich op een nieuwe opleiding oriënteren.
Bijblijven in je vakgebied is voor pedicures niet alleen een ‘must’, maar kan ook leuk zijn. Door nieuwe kennis en vaardigheden op te doen, kun je je cliënten de beste zorg of een breder zorgaanbod bieden. Pedicures die hun kennis willen opfrissen, verbreden of verdiepen kunnen een kijkje nemen bij het ‘Scholingsoverzicht 2020-2021’ op podopost.nl.

Overzichtelijk en per domein

Dit scholingsoverzicht* is recent weer volledig bijgewerkt met actuele informatie over na- en bijscholingen die pedicures komend studiejaar kunnen volgen na hun opleiding tot pedicure. Podopost heeft aanbieders van bij- en nascholing gevraagd aan te geven welke scholing ze wanneer en op welke locatie aanbieden. In het overzicht staat hoe lang de opleiding duurt, wat de verhouding tussen theorie en praktijk is, wat het kost, hoeveel accreditatiepunten je ermee kunt verdienen (indien van toepassing), en het exameninstituut (indien van toepassing). In het ‘Scholingsoverzicht’ staat ook het domein aangegeven waaronder de scholing valt. Voor de opleiding Medische Pedicure, of onderdelen daarvan, is aangegeven of de aanbieder is erkend door ProVoet. Ga naar podopost.nl en klik op ‘Scholing’. Je kunt hier zoeken op onderwerp, aanbieder of op locatie waar de scholing wordt aangeboden.

* In het ‘Scholingsoverzicht’ zijn geen congressen opgenomen (kijk daarvoor onder het kopje ‘Agenda’ op podopost.nl). Ook scholingsactiviteiten van minder dan 6 uur staan niet in dit overzicht.

https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs12480-020-1326-1/MediaObjects/12480_2020_1326_Fig1_HTML.jpg
Bekijk het actuele ‘Scholingsoverzicht’ op podopost.nl