Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Opvallende verschijning tijdens Xtra Order Days

Maureen Limpens
Begin deze maand werden in Houten eenmalig de Xtra Order Days georganiseerd. Het kleinschalige zomerevenement was dit jaar de eerste mogelijkheid voor pedicures om weer een beurs te bezoeken. Onder de standhouders was ook een opvallende verschijning aanwezig.  
De Expo in Houten

In het weekend van 2 en 3 juli werd in Houten het eenmalige zomerevent Xtra Order Days gehouden, waar bezoekers weer in contact konden treden met de vele vertrouwde standhouders. Maar er waren ook nieuwkomers. Opvallende verschijning tussen de standhouders was X-treme Smile, een groothandel en opleider voor het bleken van tanden. Uh, het bleken van tanden? Jawel, volgens de standhouder, die zich richt op schoonheidsspecialisten is er ook belangstelling onder pedicures om tanden te bleken onder het motto ‘van top tot teen’.

Meer nieuwkomers

Andere nieuwkomers op de beurs waren Enjoy Life Cosmetics – een groothandel in natuurlijke cosmetica – en By La Nature uit België. Dit laatste is een bedrijf dat naast voedingssupplementen ook producten voor de voeten aanbiedt. Deze zijn medeontwikkeld door pedicures.

Alles volgens de coronamaatregelen

Beursorganisator ASWS had er werkelijk alles aan gedaan om deze eenmalige zomerbeurs tot een geslaagd evenement te maken: de toegang was gratis, er waren extra brede gangen, er was voldoende gelegenheid tot desinfectie en de horecagelegenheid was open. Het uiteindelijke bezoekersaantal lag lager dan verwacht.