Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Podopost organiseert webinar over hygiëne

Maureen Limpens
Op 14 september organiseert Podopost in de avond een gratis webinar over hygiëne met Karolien van der Scheer. Hierin wordt ingegaan op de laatste stand van zaken over hygiëne. Tijdens het webinar is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Wil je graag je vragen van te voren al aanleveren, dan kan dat ook.  
Hygiëne producten
© Shutterstock

In deze uitzending gaat Podopost-hoofdredacteur Maureen Limpens in gesprek met Karolien van der Scheer, productspecialist Hygiëne & Desinfectie. Zij is betrokken bij het Kennisnetwerk Biociden (desinfectiemiddelen) dat is geïnitieerd door de overheid en focust op professionals die met biociden werken. Zij zijn daardoor doorgaans goed ingevoerd op het onderwerp hygiëne.

Podopost webinar Hygiëne from Bohn Stafleu van Loghum on Vimeo.

Het webinar zal een verdere uitwerking zijn van het Podopost-themanummer over hygiëne dat 3 september verschijnt. We staan onder meer stil bij de laatste stand van zaken en de drie pijlers van hygiëne.

Live Q&A

Tevens is er tijdens de uitzending een live Q&A waarin pedicures vragen kunnen stellen over dit onderwerp. Wil je je vragen liever al van tevoren je vragen indienen? Dat kan. Stuur je vragen o.v.v. ‘Podopost webinar Hygiëne’ naar podopost@bsl.nl.

Aanmelden voor het webinar

Om deel te kunnen nemen aan het webinar moet je je wel van te voren aanmelden via www.podopost.nl/hygiene

2 REACTIES