Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Tip: verwijs naar provoet.nl

Anita de Jager
Pedicure Brenda Couveld heeft een handige tip voor collega-pedicures: verwijs door naar ProVoet als je zelf geen plek meer hebt voor nieuwe klanten.
© NicoElNino / stock.adobe.com

Brenda: ‘Ik krijg vaak telefoon of ik nog nieuwe klanten aanneem. Ik antwoord dan altijd dat ze op provoet.nl kunnen kijken voor een pedicure in de buurt. Ik merk dat veel pedicures het druk hebben en kampen met een volle agenda. En toch denk ik dat er ook pedicures zijn die misschien minder te doen hebben, omdat ze wellicht minder makkelijk te vinden zijn. Door te verwijzen naar ProVoet komen ook die collega’s aan bod en zijn de klanten mogelijk geholpen. Ik denk dat dat een goede makkelijke manier is van reclame maken, voor iedere pedicure, zowel medisch als basis.’