Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Beurs Beauty Düsseldorf introduceert award voor voetverzorging

Kees Bals
De beurs Beauty Düsseldorf (22 t/m 24 maart) reikt dit jaar voor het eerst de ‘Fuss Awards’ uit. ‘Een prijs waarmee we topspelers binnen de podologie en voetverzorging onderscheiden’, aldus de directeur van de beurs Hannes Nieman in een persbericht.

In totaal zijn er 38 exposanten op de beurs die zich richten op voetverzorgingsmiddelen en -instrumenten. De meeste daarvan komen uit Duitsland, maar er zijn bijvoorbeeld ook zeven standhouders die uit Pakistan komen. Op het gebied van nagelverzorging staan 24 exposanten op de beurs.

Daarnaast vinden op de beurs de ‘Nailympia’ plaats, waarin nagelkunstenaars het tegen elkaar opnemen in verschillende categorieën.

Facias

Op de Beauty Full Feet Stage kunnen pedicures zich laten bijscholen, bijvoorbeeld met de lezing van dr. Robert Schleip ‘Fascination of fascias and foot health’, die ingaat op het collageennetwerk in de menselijke voet. Hygiëne-expert Sascha Russ geeft een lezing over ‘Medical device legal requirements for users of nail correction braces’.

Beauty Düsseldorf 2024 wordt gehouden van vrijdag 22 t/m 24 maart in de Messe Düsseldorf, en is elke dag open van 9.00 tot 18.00 uur. Bezoekers moeten zich vooraf registreren op de site van de beurs, waar ook de verdere informatie over de beurs  staat.

Bron: Beauty Düsseldorf