Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Maak je klaar voor het voorjaar

Beauty Days 2020 staat weer voor de deur. Beauty Days is hét vakevent voor de beauty professional! Een laagdrempelig platform waar leveranciers, groothandels en fabrikanten jaarlijks in contact komen met ruim 6.000 beauty professionals uit heel Nederland. De editie in Gorinchem vindt plaats op 18, 19 & 20 januari 2020.

Tijdens Beauty Days maak je kennis met een gevarieerd aanbod van leveranciers, ontdek je nieuwe technieken in de voetverzorging en kun je je laten adviseren door ervaren specialisten.

Inspirerend programma

Naast de vele exposanten is er een uitgebreid programma voor iedereen uit de pedicure branche. Verbreed je kennis tijdens vakinhoudelijke lezingen over o.a. ingegroeide nagels en de oncologische voet. Daarnaast kan je je door er ervaren specialisten in een ontspannen setting laten adviseren over nieuwe behandeltechnieken en huidproblemen. Ook op het gebied van ontwikkeling kan je bij Beauty Days terecht: ontdek bijvoorbeeld wat mindfulness voor jou kan betekenen. Of ontdek hoe je meer omzet kan creëren bijvoorbeeld door het toevoegen van massages aan jouw salon. Doe ook je voordeel met waardevolle tips & tricks op het gebied van ondernemen en marketing. Na een dagje Beauty Days ben jij weer helemaal klaar gestoomd voor het nieuwe jaar met voldoende kennis over producten, technieken en behandelingen.

Via de vernieuwde website van Beauty Days kun je je als bezoeker goed voorbereiden op je bezoek. Kijk welke exposanten er staan, waar ze staan en welke producten of diensten ze te bieden hebben.

Een nog betere beursbeleving

Nieuw dit jaar is de SmartBadge. Wanneer je op de beurs arriveert krijg je als bezoeker een badge waarmee je de voor jouw interessante stands kunt scannen. Het werkt heel simpel. Je verzamelt op deze manier als het ware je digitale draagtas, waarmee je alle informatie op één plek kunt bewaren. Zodra je thuis bent heb je alle informatie die je hebt gescand in je inbox.

Praktische informatie en gratis ticket

Beauty Days Gorinchem vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem op 18, 19 en 20 januari 2020. De deuren zijn alle dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Bezoek de website www.beautydays-gorinchem.nl voor meer informatie.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.beautydays-gorinchem.nl/tickets. Gebruik bij het bestellen de code 017 voor een gratis ticket en bespaar direct € 20. Toegang vanaf 16 jaar.