Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Toos Mennen signeert nieuw boek tijdens VTV

Webredactie

Bericht geüpdatet op woensdag 25-03-2015

Toos Mennen signeert tijdens de Vakbeurs Totale Voetverzorging op 18 en 19 april haar nieuwe boek  Risicovoeten in de medische pedicurepraktijk. Dit zal zij doen in standnr. 31 van Podopost/BSL. Op beide dagen signeert Toos haar boek ’s ochtends van 10.30 – 12.00 uur en ‘s middags van 14.30 – 16.00 uur. De VTV wordt gehouden in de Americahal in Apedoorn.

In haar nieuwe boek illustreert Toos aan de hand van zes casussen bijzondere – niet in een lesboek beschreven – en enkele méér voorkomende voetproblemen en hoe u deze verantwoord kunt behandelen. Aan bod komen de behandeling van arthritis psoriatica, ernstig verneus vaatlijden, sclerodermie, jeugdreuma, reumatoïde artritis en diabetes mellitus. Het boek is uitgegeven bij BSL, de uitgeverij van onder meer Podopost, waar Toos Mennen al eerder boeken heeft gepubliceerd.

Het boek is onder meer te bestellen via de BSL webshop (ISBN: 978 90 3680 302)  en te koop tijdens de signeersessie van Toos Mennen op de VTV-beurs in de stand van Podopost. De VTV vindt dit jaar plaats in de Americahal in Apeldoorn op 18 en 19 april.

Andere boeken van Toos Mennen.

Bericht geüpdatet op woensdag 25-03-2015