Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties15

Vilttechniek in de pedicurepraktijk

Avatar
Maureen Limpens

Wil je deze premium video bekijken?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om deze video en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen. Wil je dit?

Ben je al abonnee? Log dan in en lees verder

Deze video geeft enkele tips over het toepassen van vilttechniek in de pedicurepraktijk. Bij deze video hoort het artikel over vilttherapie in Podopost nr. 8, 2018.

15 REACTIES

  • Beste Trudy, dank voor je bericht. Vervelend dat je er niet in kunt. Om de video of premium berichten te kunnen zien, moet je ofwel zijn ingelogd via Mijn ProVoet.nl (als je ProVoet-lid bent ), ofwel een BSL-account hebben aangemaakt als je geen ProVoet-lid bent. Het lijkt alsof je niet bent ingelogd op een van beide manieren.
   Als je dat wel hebt gedaan, dan is het van belang om te weten welke route je hebt bewandeld bij het inloggen: ‘inloggen via ProVoet’ of via ‘Inloggen’ en dan een BSL account aangemaakt . Laat het ons even weten a.u.b. via podopost@bsl.nl. Dan zullen we maandag even kijken waar dat aan ligt.

 1. Lees alle reacties
 2. Beste pedicures,
  Dank voor jullie reacties. Het lijkt erop alsof pedicures die gebruik maken van Google Chrome het filmpje niet kunnen zien. Via andere browsers lijkt het wel te lukken. Achter de schermen wordt er hard aan gewerkt om het op te lossen. We houden jullie op de hoogte.
  Mvg

  Maureen Limpens, hoofdredacteur Podopost