Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Podopost Voeten en vaten spreekuur met Johan Toonstra tijdens Vakbeurs Pedicure

Maureen Limpens

In aanloop naar zijn nieuw te verschijnen boek Voeten en vaten, dat hij samen schrijft met Anton de Groot, houdt Johan Toonstra een spreekuur over voeten en vaten tijdens de Vakbeurs Pedicure.

Heb je een vakinhoudelijke vraag die gerelateerd is aan een vaatprobleem dan kun je die op zaterdag 26 oktober voorleggen aan Johan Toonstra.
Onder meer de volgende symptomen kunnen duiden op vaatproblemen: koude voeten, koud aanvoelende huid, pijn in de kuit tijdens het lopen, bleke of blauwe kleur van voeten, oedeem, verminderde haargroei op scheenbeen en tenen, dystrofische nagels, een ulcus en kleine necrotische plekjes.

Als je ter ondersteuning van je vraag kwalitatief goede foto’s hebt, dan kun je die meenemen naar de dag zelf. Met kwalitatief goed bedoelen we scherp, van voldoende resolutie en met het probleem duidelijk in beeld. Uiteraard heb je toestemming van je cliënt om de foto te tonen.

Wat: Podopost Voeten en Vaten-spreekuur met Johan Toonstra
Wanneer: Vakbeurs Pedicure zaterdag 26 oktober
Waar: Podopost standnr. 62
Tijd: 11.00-12.00 uur

 

Intekenen voor boek Voeten en vaten

Voeten en vaten wordt het 5e boek in de dermatologische serie, waarin eerder Voeten en huid, Voeten en nagels, Voeten en schimmels en Voeten en kanker verschenen.
Het boek behandelt arteriële, veneuze en lymfevaatproblemen, vaatafwijkingen die veelvuldig voorkomen en deze afwijkingen uiten zich vaak aan de voeten of onderbenen, het anatomisch werkterrein van de pedicure.
Met dit boek kun je beter voorbereid aan de slag en beschik je over een uitstekend naslagwerk.
Tijdens de vakbeurs kun je in de stand van Podopost alvast intekenen op het nog te verschijnen boek.