Home 2024

Laatste blogs

Blog Saar: ‘We zitten hier niet voor de show…’

Gebeurt het jullie ook wel eens dat je op social media zit te scrollen en dat het dan ineens drie kwartier later is?

Blog Saar: Weer een nieuw begin…

En bij een nieuw begin horen meestal van die dingen. Je weet wel…, goede voornemens. Die meestal voornemens blijven of in het beste geval blijven steken bij een halfslachtige poging.

Blog Charlotte: ‘Zóveel om dankbaar voor te zijn’

Vrolijk fonkelende lichtjes doen hun intrede in het straatbeeld. De eerste kerstversiering verschijnt in de etalages. December, de gezellige laatste maand van het jaar. Al voelt het dit jaar net iets anders.

Blog Saar: Net-werk

Natuurlijk weet ik dat het erbij hoort, maar netwerken houdt toch een beetje in dat je jezelf in de spotlights zet. En laat ik daar nou niet zo goed in zijn. Een ander aanprijzen, geen probleem, maar mezelf is toch een ander verhaal.

Blog Charlotte: ‘Altijd alles kwijt’

Charlotte raakt altijd alles kwijt. Nu weer haar agenda. ‘Mopperend loop ik door het huis heen en weer.’

Blog Saar: ‘Kom viben met je nieuwe patta’s in mijn toko…’

Communicatie heb je in vele vormen. Zo heb je bijvoorbeeld de non-verbale communicatie van mijn man. Ik zeg iets, hij gooit zijn wenkbrauwen meters de lucht in en ik weet dan meteen: hij is het er niet per se mee eens. Het grappige is nog wel dat zijn wenkbrauwen het meestal eerder beseffen dan zijn brein.

Blog Charlotte: ‘De telefoon rinkelt de hele dag’

‘Wellicht lukt het jou om de klant erna naar voren te verzetten, dan kan ik daarna komen!’ Yup, ik had er weer een te pakken: een potentiële klant die dacht mijn werkwijze én agenda te kunnen bepalen.

Blog Saar: ‘Een gevoelig velletje’

Persoonlijk vind ik het wel leuk dat de Latijnse naam voor huid ‘cutis’ is. Als ik dat lees denk ik namelijk meteen aan het Engelse cute wat uiteraard schattig betekent, maar waardoor ik meteen ook denk aan lief.

Blog Charlotte: ‘Dresscode is gala’

Dolblij ben ik met de uitnodiging voor een feestje, totdat ik in de stress schiet als ik de dresscode zie. Gala! Vier letters, met paniek tot gevolg…
Abonneren