Cosmetische voetzorg

Over cosmetische voetzorg

Waarover gaat dit thema?

Een cosmetische voetverzorging wordt ingezet als ontspannende behandeling bij gezonde voeten en bestaat onder meer uit scrubben, een verzorgend masker en/of andere verzorgende producten, een korte voet-/onderbeenmassage en het lakken van de nagels. Onder het thema 'Cosmetische voetzorg vind je onder meer artikelen en berichten over nagellakken, nail-art, massage, harsen, henna, en haman.

 

Artikelen over dit thema

Cosmetische voetzorg

NZa: meldingen extra bijbetaling gaan vooral over voetzorg

De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) ontving sinds april dit jaar 75 meldingen na berichtgeving over zorgaanbieders die hun patiënten een extra bijdrage vragen. Na beoordeling was er bij 50 van de 75 meldingen aanleiding om zorgaanbieders aan te spreken op hun werkwijze. Het merendeel van deze meldingen ging over de voetzorg.
Medische voetzorg

Casus: Gezonde verwennerij voor kinderen

De zesjarige Xaviera1 komt voor controle bij medisch pedicure Marianne Dignouts na een eerdere behandeling aan een pseudo-unguis incarnatus. Na het verzorgen van de nagels laat Marianne haar kennismaken met een op kinderen afgestemde ontspannende en helende cosmetische beautybehandeling van de voeten.
Ondernemen

Gratis voet-APK bij Rotterdamse pop-upstore

In Rotterdam hebben medisch pedicure Karin Kasius en pedicure Jacqueline Kingma een praktijk geopend. Hun nieuwe bedrijf “Voetprofessionals” pakt de zaken anders aan. Meest in het oog springend is de pop-upstore waar mensen zonder afspraak kunnen binnenlopen voor een voet-APK.
Cosmetische voetzorg

Cosmetische behandeling: Nagels verfraaien met gelpolish

Voor het verfraaien van de teennagels kun je nagellak of gelpolish gebruiken. Door ook de nagels van de handen te lakken, kan je als ondernemer een totaalpakket aanbieden en direct de omzet verhogen. Een volledige manicure kan eveneens een toevoeging zijn voor de praktijk.
Cosmetische voetzorg

NailArt: Stap voor stap je eigen unieke stempelcreatie

Vind jij het ook zo lastig om in de pedicurepraktijk een geschikt model te vinden met mooie teennagels? Of willen je klanten liever een enkel kleurtje? Geen probleem! Je hebt alleen poster-buddies, teennageltips en een nail-artdisplay nodig om jouw creatieve creatie te verwezenlijken.

Meest gelezen