Vaktijdschrift

Podopost, het vaktijdschrift

Cover_Podopost_10_2016
Podopost is het grootste vakblad voor het voetverzorgingsbedrijf en is onderdeel van het Podopost platform voor pedicures.

U vindt in het vaktijdschrift onder meer interessante vakgerichte artikelen geschreven door ervaren vakgenoten en praktijkverhalen, interviews met uw collega’s, productinformatie, informatie over praktijkinrichting, cosmetische voetverzorging, behandelvragen en natuurlijk het laatste nieuws.Columniste Bernadet becommentarieerd de ontwikkelingen in de branche met een knipoog.Daarnaast ventileert brancheorganisatie ProVoet haar ledennieuws via Podopost.

Oproep rubriek ‘Op bezoek’

Opbezoek_Page_1
Hebt u een bijzondere visie op het pedicurevak, een bijzondere samenwerking of een bijzondere praktijk? Dan komt Podopost graag bij u langs voor de rubriek ‘Op bezoek’. Stuur een e-mail naar de redactie via podopost@bsl.nl  o.v.v.  ‘Op bezoek’ en licht toe waarom de redactie bij uw langs moet komen.

Oproep rubriek ‘Trots op’

Rubriek_Trots_op
Waar bent u trots op?
Een behandeling waar u tevreden op terugkijkt. Een nieuwe stap in uw bedrijfsvoering. Podopost is op zoek naar uw succesverhaal.
In 2017 besteden we in de nieuwe rubriek ‘Trots op…’ aandacht aan initiatieven die gezien mogen en moeten worden door uw collega’s. Dus zet al uw bescheidenheid opzij en laat ons in 400 woorden uw verhaal weten, met daarin:
1. de situatie,
2. de uitdaging,
3. uw aanpak,
4. evt. omstandigheden die het bereiken van een oplossing bemoeilijkten en
5. Waar u trots op bent.
Heeft u daar ook nog goede kwaliteit foto’s bij, dan is dat helemaal geweldig. De redactie maakt een selectie uit de inzendingen.
Schrijf hier uw verhaal.